Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve True Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Lumi Insulated Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 1.949,- DKK 2.599,-
EUR 261,04 EUR 348,10

Lumi Insulated Jacket

Varenr:604662
DKK 1.949,- DKK 2.599,-
EUR 261,04 EUR 348,10
Vælg farveTrue Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Svenske Haglöfs har med denne lune og tilpas lange og rummelige Lumi Insulated Jacket begået en særdeles teknisk og veludstyret jakke, fremstillet i miljøvenlige genbrugsmaterialer og tilmed til en rigtig fornuftig pris! Oplagt til skiture, til fritid, til vandring og til hverdagens strabadser i vinterhalvåret. Med andre ord: Alle former for friluftsaktiviteter, hvor du har brug for et slidstærkt og beskyttende yderlag, der holder vind og vejr ude.

Denne bløde og meget lækre jakke er lavet med ydermateriale af en nærmest bomuldsblød og 100% genindvundet polyester, og på dette slidstærke men bløde materiale er der lamineret den anerkendte Proof­™ -membran, der med garanti holder al vind og vand ude, samtidig med, at den tillader en meget høj grad af åndbarhed. Lumi Insulated Jacket er foret med en QuadFusion™ -mikrofiber, som i en sandwichkonstruktion er lavet således, at den varmende, krympede mikrofiber (50% genindvundet materiale) er placeret mellem to lag af en fugttransporterende multikanalsfiber.

Den fantastisk velsiddende og hjelmkompatible hætte kan med velplacerede snorelåse justeres i både omkreds, volumen og dybde, så den perfekte pasform opnås. Hætten er selvfølgelig udstyret med en rigtig god, formbar skygge, der effektivt holder den kolde vind, regn og slud væk fra ansigtet. Den tilpas høje krave går dejligt højt op og beskytter omkring hals og nakke.

De ekstra lange ventilationsåbninger under de formsyede ærmer muliggør det rette indeklima ved skiftende aktivitetsniveau. Disse åbninger, som er med underliggende netfor, så sneen ikke lige finder ind, justeres med tovejs og vejrresistente lynlåse, som tillige er så bløde, at de ikke generer under armene.

Haglöfs Lumi Insulated Jacket er endvidere forsynet med et par velplacerede stiklommer, der ligesom ventilationsåbningerne under armene åbnes med letløbende og vandresistente lynlåse. Endvidere er der fundet plads til en rummelig brystlomme, der ligeledes entreres gennem en vejrresistent lynlås, og en lille ærmelomme til liftkortet.

Indvendigt er der fundet plads til en lynlåslukket lomme til pengepung, telefon og andre værdier. Det indvendige sne-/vindskørt kommer til sin ret, når der skal tumles rundt i sneen eller man bare vil have lukket helt af for kold vind og snefygning.

Den kolde vind holdes endvidere ude ved hjælp af den enhåndsjusterbare sammensnøring nederst i hver side og ved sammenlukning af ærmeafslutningerne, der foregår med ekstra brede Velcro® -bånd med brede greb, som er nemme at få fat i. Alle Velcro® -lukningerne på jakken er naturligvis af den nye lækre, bløde type, der ikke hænger i alting og ikke bliver slidt.

Samlet set er denne Haglöfs Lumi Insulated Jacket en gennemført, meget velsiddende og komfortabel jakke, som kan bruges til alt lige fra skiture og efterårets vandreture til hverdagens cykelture i blæst og regn til og fra arbejde eller studie. Krone for krone et helt fantastisk køb!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Membran: 2-Layer Proof™
Vægt: 956 g
Materiale:
100% Recycled Polyester
Fyld: QuadFusion™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch