Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 21%
Vælg farve Grey
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Lada Round-Neck Sweater

Prismatch Læs mere
DKK 1.099,- DKK 1.399,-
EUR 147,20 EUR 187,38

Lada Round-Neck Sweater

Varenr:84139
DKK 1.099,- DKK 1.399,-
EUR 147,20 EUR 187,38
Vælg farveGrey
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Fjällräven Lada Round-Neck Sweater er en rigtig stilig og velsiddende sweater, der både kan bruges på turene i det fri, men også som præsentabel trøje til almindeligt hverdagsbrug på den koldere tid af året.

Lada Round-Neck Sweater er fremstillet af 80% af det skønneste lammeuld med en superflot meleret struktur. I ulden er der blandet 20% polyamid for at øge materialets slidstyrke. Den runde krave slutter tilpas tæt til omkring halsen, og den stilige brystlomme med corozo-knaplukning og G-1000® -forstærkningen understreger sweaterens meget flotte udtryk.

De brede og strækbare ribkanter ved kraven, ærmeafslutningerne og nederst får sweateren til at slutte pænt til. Lada Round-Neck Sweater er simpelthen bare en rigtig lækker sweater, der funktionelt så sandelig også har sin berettigelse.

For en god uldsweater er - uanset hvad andre påstår - fleecejakken overlegen, både hvad angår de isolerende egenskaber men også den almindelige varmeregulering under skiftende temperaturforhold. For ikke at nævne lugtgenerne, der med en god uldtrøje er stort set ikke eksisterende.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 186 cm
Modellen bruger størrelse: Medium
Forstærkning: G-1000®
Vægt: 595 g
Materiale:
80% Lambs Wool
Materiale:
20% Polyamide

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch