InStock
Spar 20%
Vælg farve Black
Montane

Krypton 18

Prismatch Læs mere
DKK 239,- DKK 299,-
EUR 32,01 EUR 40,05

Krypton 18

Varenr:PKR18
DKK 239,- DKK 299,-
EUR 32,01 EUR 40,05
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Ja, man tror næsten ikke sine egne øjne, når man står med denne charmerende Krypton 18 i hånden. Her er nemlig tale om en forbavsende komfortabel rygsæk med en volumen på ca. 18 liter og en vægt på kun 125 gram, og som sammenpakket i egen, integrerede lomme ikke fylder mere end en stor appelsin!

Og hvad skal man så bruge sådan en lille og let rygsæk til? Jo, på adskillelige rejser i den store, vide verden, hvor en regulær dagtursrygsæk vil være for stor og uhåndterlig at medbringe, er denne Krypton 18 ganske oplagt til dagturene i storbyen. Alternativt kan du bruge den både som ultralet dagtursrygsæk på fjeldturen, eller brug den til de daglige indkøb, hvor rygsækken sammenpakket i egen lomme ikke fylder meget at have med i din jakkelomme - du skal med garanti nok finde en anvendelse!

Krypton 18 er fremstillet af en ultralet Raptor™ Fly Sil Nylon, som er en 40 x 60 Denier Nylon Ripstop, der er coatet med en silikoneelastomer for at øge vejrresistensen og slidstyrken. Det store hovedrum entreres gennem en tovejs lynlåsåbning og den lille lynlåslomme på siden fungerer samtidig som pakkepose, når den vrangvendes.

På fronten der fundet plads til fire udstyrsløkker til fastgørelse af forskelligt udstyr, hvis nødvendigt, og i den ene side af rygsækken - modsat lynlåslommen - findes en rummelig stretch-lomme til drikkeflasken eller andre småting, man hurtigt skal kunne komme til.

De tilpas brede skulderremme er foret med ventilerende Contact Air Mesh Plus™, som sikrer ganske fin bærekomfort, og på toppen findes en ophængningsstrop, så rygsækken også kan hænges fra dig.

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning og udstyr, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes produktlinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen og udstyret under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede linje af beklædning og udstyr giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 18 liter
Bæresystem: Contact Air Mesh Plus™
Ryg: Fast
Sidelommer: Ja
Regnslag: Ikke inkluderet
Drikkesystem: Ikke forberedt
Anbefalet brug: Urban adventure
Vægt: 125 g
Raptor™ Fly Sil
40 x 60 D Nylon Ripstop

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch