Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

Kobuk Tent Stove fra Robens er en gennemført og meget effektiv teltovn, som er nem at samle og nem at anvende, og som på de foldbare ben står meget stabilt.

Den lave højde giver hurtig og effektiv rumopvarmning, og ovnen kan bruges i alle telte med skorstensåbning, da den er udstyret med højdejusterbart, varmeisolerende rør, som beskytter teltdugen mod den varme skorsten. Skorstenens spjæld styrer forbrændingshastigheden og -intensiteten.

Kobuk Tent Stove er fremstillet af stål og selve brændkammeret entreres enten gennem den aftagelige topplade eller gennem den helt lufttætte frontdør, som er lavet med både glasparti (som giver hygge og som gør det muligt at følge med i forbrændingen) og med justerbart luftindtag, så forbrændingen kan styres. De aftagelige stativer på hver side er perfekte til tørring af tøj eller hvis brødet skal holdes lunt - anvendelsesmulighederne er talrige.

Ovnens store overflade er perfekt til den større gryde eller panden og ovnen fylder ganske lidt at medbringe og opbevare, da selve den leddelte skorsten og det varmeisolerende rør kan opbevares i brændkammeret og benene under ovnen foldes op under transport.

Den maksimal højde er 345 cm, men de enkelte sektioner på skorstenen kan pilles ud, afhængigt af teltets højde.

Sammenpakket i den medfølgende transporttaske fylder Kobuk Tent Stove blot 48 x 25 x 26 cm. og vejer 12.5 kg.

Et sæt handsker medfølger.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, bredde: 25 cm
Pakkevolumen, dybde: 26 cm
Pakkevolumen, længde: 48 cm
Dimensioner, højde: 26 cm
Dimensioner, bredde: 25 cm
Dimensioner, dybde: 48 cm
Højde : Max 345 cm
Vægt: 12500 g
Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch