Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Port/Mesa Purple
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Keb Trousers Curved Regular Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.799,-
EUR 240,95

Keb Trousers Curved Regular Women

Varenr:89852R
DKK 1.799,-
EUR 240,95
Vælg farvePort/Mesa Purple
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Til foråret '19 har Fjällräven opdateret hele deres program af de prisvindene Keb-bukser. Pasformen er blevet optimeret, slidstyrken øget og buksebenene er nu nederst udstyret med løkker til at kunne fiksere fx en rem under foden, så buksebenet bliver holdt nede og på plads omkring anklen. Desuden kan justeringsremmen omkring anklen helt afmonteres, hvis det ønskes.

De superfede Keb Trousers Curved Regular Women fra Fjällräven er hurtigt blevet én af vore mest populære Fjällräven-modeller. Og ikke uden grund, for her har de dygtige svenskere begået en teknisk vellykket trekking-buks med en superb pasform og en række meget gennemtænkte detaljer - og nu er den endelig kommet til kvinder!

Den avancerede materialesammensætning sikrer dels stor slidstyrke og - sammen med den fænomenale pasform - dels en fantastisk bevægelsesfrihed.

Keb Trousers Curved Regular Women er fremstillet af en kombination strækbart og rivstærkt Nylon 6.6 Stretch med ekstra forstærkninger på de mest udsatte steder som bagdel, lår, omkring de formsyede knæ og ned langs indersiden af buksebenet af det nyudviklede G-1000® Eco, som består af 35% organisk bomuld og 65% genindvundet polyester. En super åndbar blanding, der samtidig besidder nogle fantastiske vindafvisende og vandresistente egenskaber.

Læs mere om Fjällräven G-1000® her >>>

Disse egenskaber kan finjusteres ved den rette behandling med Greenland Wax, der gnides og herefter varmes ind i stoffet med fx et strygejern. Således er det også muligt at behandle stoffet lige nøjagtigt der, hvor man ønsker maksimal vandresistens, fx henover knæene, på bagdelen og på lårene, altså de mest udsatte steder, hvor sliddet er størst.

Keb Trousers Curved Regular Women er udstyret med et par dybe stiklommer øverst, på det ene lår en rummelig, knaplukket lomme med indvendig lomme til fx GPS'eren, kompasset eller mobiltelefonen, så den ikke ligger og skramler rundt med alt muligt andet i lommen, og på det andet lår ligeledes en rummelig lomme, som både er knap- og lynlåslukket.

En slids under hvert knæ gør det muligt at udstyre buksen med knæpuder (tilkøbes eller hjemmegjort, fx skåret af et skumunderlag), hvis der skulle være behov for dette.

En rigtig god detalje er de to lynlåsregulerbare ventilationsåbninger i hver side (en på siden af låret og en på siden af læggen), som virkeligt gør det muligt at få pumpet noget luft igennem buksen på dage med højt aktivitetsniveau.

Omkring ankelen reguleres vidden med en justerbar rem, og den integrerede krog, som griber fast om fodtøjets snørebånd, sikrer, at buksebenet bliver på plads.

Hermed er Keb Trousers Curved Regular Women en både robust, yderst komfortabel og velventilerende trekking-buks for den kræsne! 

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund! 

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften. 

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 177 cm
Modellen bruger størrelse: 38
Forstærkning: G-1000® Eco
Vægt: 540 g
Materiale:
Nylon 6.6 Stretch

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch