InStock
Spar 22%
Vælg farve Four Leaf Clover
Nordisk

Karlstad 27 Duffel

Prismatch Læs mere
DKK 429,- DKK 549,-
EUR 57,46 EUR 73,53

Karlstad 27 Duffel

Varenr:143026
DKK 429,- DKK 549,-
EUR 57,46 EUR 73,53
Vælg farveFour Leaf Clover

Beskrivelse

Nordisk Karlstad 27 Duffel er en rigtig, rigtig lækker og rustik duffel med et stort anvendelsesområde og et super stilfuldt udtryk. Og så er den udstyret med et smart remmesystem, så den både kan bæres som skuldertaske og som rygsæk.

Karlstad 27 Duffel er fremstillet af kraftigt og robust bomuldskanvas, så du kan udsætte sækken for det hele - og det er det, den er lavet til!

Tasken entreres gennem den robuste lynlåsåbning i den ene ende, som gør det nemt at pakke tasken, og den transporteres enten i det kraftige bærehåndtag på toppen eller den smides på ryggen og bæres i én eller begge af de justerbare skulderremme.

Hovedrummet er på ca. 27 liter og i dette hovedrum findes en lynlåslomme til værdierne og de andre småting, man hurtigt skal kunne komme til.

Nordisk Karlstad 27 Duffel er således en virkelig lækker og bomstærk duffel til transport af forskelligt udstyr i det daglige eller på rejsen - og så bliver den bare smukkere og smukkere med årene, efterhånden som den naturlige patina indfinder sig!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 27 liter
Diameter: 25 cm
Længde: 55 cm
Vægt: 700 g
100% Cotton

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch