Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Kaipak Trousers

Prismatch Læs mere
DKK 979,- DKK 1.299,-
EUR 131,12 EUR 173,98

Kaipak Trousers

Varenr:84466
DKK 979,- DKK 1.299,-
EUR 131,12 EUR 173,98
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Denne meget alsidige Kaipak Trousers er en model, som vi har set meget frem til, for det er en tilpas kraftig og fantastisk velsiddende buks med fast benlængde og med mulighed for justering omkring anklerne, så den heller ikke skal lægges op. 

Fjällräven Kaipak Trousers er en både teknisk og robust trekking-buks, hvor man på en vellykket måde har forenet et smidigt og vejrresistent stretch-materiale med det efterhånden legendariske G-1000® Eco af genindvundet polyester og organisk bomuld. Dette afstedkommer en yderst velsiddende buks med en virkelig god bevægelsesfrihed, en rigtig flot pasform og stor slidstyrke, hvilket gør Kaipak Trousers til en oplagt buks til både vandring og alle andre former for friluftsliv, hvor den sublime bevægelsesfrihed i denne buks vil blive værdsat. Den sidder virkelig godt - også de meget slanke!

Som det primære materiale er der som nævnt anvendt Fjällrävens miljøvenlige G-1000® Eco af genindvundet polyester og organisk bomuld. Et robust materiale, som sikrer en ekstrem høj grad af vindtæthed, rimelig vandresistens og en superb åndbarhed, og som selvfølgelig kan efterimprægneres med Greenland Wax.

Læs mere om Fjällräven G-1000® her >>>

Disse egenskaber kan finjusteres ved den rette behandling med Greenland Wax, der gnides og herefter varmes ind i stoffet med fx et strygejern. Således er det også muligt at behandle stoffet lige nøjagtigt der, hvor man ønsker maksimal vandresistens, fx henover knæene, på bagdelen og på lårene, altså de mest udsatte steder, hvor sliddet er størst. 

Og for at øge den generelle komfort og bevægelsesfriheden, er områderne omkring skridtet, bagsiden af de formskårede knæ, øverst på bagdelen og ved hofterne af et smidigt, strækbart og vejrresistent materiale, hvis dynamiske egenskaber holder hele buksens levetid.

Kaipak Trousers er udstyret med en lynlåslukket stiklomme på den ene side og en knaplukket lomme på den anden side, så der er plads til både mobiltelefon og kompas.

Sammenlukningen omkring ankelen sker ved hjælp af en rem og et spænde og den integrerede (men aftagelige) krog sikrer en tæt overgang mellem buks og støvle.

Således er Kaipak Trousers en meget, meget alsidig, yderst velsiddende og ganske robust buks til ham, der ynder at færdes i det fri.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!  

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.  

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 186 cm
Modellen bruger størrelse: 48
Bukselængde: Almindelig
Vægt: 440 g
Materiale:
G-1000® Eco

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch