Produktet er tilføjet kurven
Sea to Summit

Jungle Hammock Set

Prismatch Læs mere
DKK 1.449,-
EUR 194,07

Jungle Hammock Set

Varenr:64-0322
DKK 1.449,-
EUR 194,07
Vælg farveOlive

Beskrivelse

NB! Leveres inklusiv Dyneema® forankringsremme (Pro Suspension Straps), som lynhurtigt fastgøres i de smarte Quick Connect-spænder.

Jungle Hammock Set fra Sea to Summit er en meget let og kompakt hængekøje med integreret myggenet, så du ikke skal koncentrere dig om flyvende eller kravlende kryb, når du tager dig et velfortjent hvil.

Hængekøjerne fra Sea to Summit afspejler på fornem vis, hvad det er, der driver Sea to Summit. Markedet er nøje blevet undersøgt for at finde den rette konstruktion og den rigtige balance mellem et superstærkt materialevalg, lav vægt og minimal pakkevolumen - og det er lykkes!

Selve køjen måler 260 cm. i længden og er op til 145 cm. bred og entreres gennem en 150 cm. lang sideindgang med tovejs lynlås.

Sea to Summit Jungle Hammock Set er fremstillet af ekstra blødt og slidstærkt 70 Denier Nylon Ripstop, som er åndbart, så overskudsvarmen og fugten bortledes, og som tåler en belastning op til i hvert fald 135 kg. I det stærke metalspænde i hver ende (som er monteret i et stykke webbing i en ekstra forstærket løbegang) fastgøres Pro Suspension Straps med et snuptag, og du er klar til at hænge køjen op. En lille Drip Guard™ i hver ende sørger for, at regnvandet ikke finder ned og ind under remmene.

For at lette ophængning og sammenpakning, er der i den medfølgende pakkepose indbygget en smart tube, så køjen fylder mindst muligt. En lille udstyrslomme, der hænger i snoren under toppen af myggenettet, er rar at have til notesbog, pandelampe eller andre småting, man lige vil have ved hånden.

Jungle Hammock Set leveres med integreret pakke- og kompressionspose af Cordura® -forstærket 30 Denier Ultra-Sil® -nylon med ekstra forstærkede kompressionsremme, som sikrer en robust og vandresistent opbevaring. Posen er selvfølgelig lavet med ekstra længde, så både Pro Suspension Straps og Hammock Tree Protectors (som skal tilkøbes) kan rulles sammen og pakkes ned sammen med hængekøjen.

I forhold til styrke og størrelse er dette givetvis markedets letteste hængekøje, da den blot vejer 775 gram og komprimeret ikke fylder mere end 12 x 20 cm!


Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde: 260 cm
Bredde: 145 cm
Pakkevolumen, diameter: 20 cm
Pakkevolumen, længde: 12 cm
Maks belastning : 135 kg
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 775 g
Materiale:
70 D Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch