Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Astro Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Janhukot Down Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 1.499,- DKK 1.999,-
EUR 200,77 EUR 267,74

Janhukot Down Jacket

Varenr:MJANJ
DKK 1.499,- DKK 1.999,-
EUR 200,77 EUR 267,74
Vælg farveAstro Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Montane Janhukot Down Jacket er en drønsolid dunjakke, oprindeligt udviklet til at kunne modstå den ofte våde skotske vinter i bjergene, kolde trekking-ture, når temperaturerne er lige omkring og en god bid under frysepunktet, bouldering på frostramte klippevægge og kølige alpinture i det tidlige forår.

Janhukot Down Jacket er således fremstillet af det yderst vejrresistente (læs: Meget vandresistente) og på bagsiden coatede 40 Denier Pertex® Quantum Pro Nylon, som er et meget eksklusivt og slidstærkt materiale, der til fulde udnytter dunfyldets fyldkraft gennem de vindtætte og meget vandresistente egenskaber. 

Indersiden af jakken er en superblød mikrofiber kaldet PEAQ® Down, der er en helt duntæt metervare, som simpelthen føles silkeblød mellem fingrene og som sikrer god åndbarhed og fugttransport. Den meget fine, HyperDRY™ -imprægnerede og RDS-certificerede dunkvalitet er sammensat af mindst 80% af de fineste dun og højst 20% småfjer og har et vedvarende løft på hele 650+ cuin. Den særlige HyperDRY™ -imprægnering af dunene øger i markant grad dunfyldets generelle vandresistens, ligesom bæreevnen i dunblandingen bibeholdes og slidstyrken øges.

Montane Janhukot Down Jacket er selvfølgelig udstyret med en super velsiddende og hjelmkompatibel hætte, der er fuldt indstillelig ved hjælp af en enhåndsjusterbar sammensnøring i hver side og i nakken og en god, afstivet og formbar skygge, så den bidende vinterstorm og fygning holdes fri af ansigtet. Hætten kan rulles sammen og fikseres, hvis den ikke er i brug, og det ekstra høje panel foran hals og hage yder maksimal beskyttelse, når vinteren viser sig fra sin mest ubarmhjertige side.

Jakken er endvidere udstyret med to tilpas højt placerede, lynlåslukkede og fleeceforede stiklommer, en lynlåslukket inderlomme og en åben mesh-lomme indvendigt til fx drikkeflasken eller ekstra handsker. En lille fræk detalje er i øvrigt de små gummigreb på alle lynlåsene, som gør dem rigtig nemme at få fat på - også med handsker på.

Den enhåndsjusterbare sammensnøring nederst i hver side og den dunfyldte stormflap bag den tovejs og frostsikre YKK® -frontlynlås holder effektivt kulden ude og varmen inde, og ærmeafslutningerne, der på grund af de elastiske paneler kan lukkes godt til uden at genere, justeres med stærke Velcro® -bånd. De yderst diskrete men kraftigt reflekterende paneler af 3M Scotchlite™ øger sikkerheden i bjergene.

Montane Janhukot Down Jacket leveres med en praktisk og helt vandtæt pakkepose, så den ikke fylder meget i rygsækken på vinterturene.

En helt igennem fantastisk og meget gennemført dunjakke til de krævende ture - også under våde forhold!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning og udstyr, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes produktlinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen og udstyret under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede linje af beklædning og udstyr giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 800 g
Materiale:
40 D Pertex® Quantum Pro Nylon
Indermateriale:
PEAQ® Down
Fyld: Goose Down 80/20
Fyldvolumen : 650 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch