Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Burnt Russet
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Iving 2.0 Expedition Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 6.749,- DKK 8.999,-
EUR 903,94 EUR 1.205,30

Iving 2.0 Expedition Jacket

Varenr:10647U02
DKK 6.749,- DKK 8.999,-
EUR 903,94 EUR 1.205,30
Vælg farveBurnt Russet
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Det er ingen tilfældighed, at vi har leveret denne Iving 2.0 Expedition Jacket til de af vore kunder, der drager på eventyr til klodens koldeste områder, for denne Iving 2.0 Expedition Jacket fra Klättermusen er i sandhed den ultimative dunjakke til de mest krævende ekspeditioner!
  
Materialevalget, det gennemtænkte miks af kunstfiber og dun som fyld såvel som konstruktionsteknikken er intet mindre end unik. 

Normalt er det ikke nødvendigt med et helt vandtæt yderlag, når det er rigtig koldt, men på de lange og krævende ekspeditioner, hvor forholdene hurtigt kan ændre sig, og når der meget af tiden er sne i luften, vil alle jakker blive våde før eller siden. Og med en helt traditionel dunjakke kan det være katastrofalt, for det luftbindende dunfyld vil så med det samme klappe sammen og de isolerende egenskaber blive reduceret til stort set lig nul. Dette kommer ikke til at ske med en Klättermusen Iving 2.0 Expedition Jacket!

Klättermusen har fremstillet denne Iving 2.0 Expedition Jacket af to forskellige vandtætte og åndbare ydermaterialer. For- og bagstykke og oversiden af ærmerne er af et blødt men slidstærkt, imprægneret (PFOA-frit) ripstop-nylon, hvor Klättermusens eminente Cutan® -membran er lamineret på indersiden. 

Hætten og de mest udsatte områder af jakken som bagside af ærmer og over skulderpartiet er af det fantastiske Cutan® Stretch, der består af et meget slidstærkt og smidigt ydre af Nylon Lycra® Super Stretch pålamineret Cutan® -membranen, der sikrer fuldkommen vindtæthed, vandtæthed og god åndbarhed. Membranen er meget strækbar, hvilket kommer til sin ret netop over skulder- og ærmepartiet, hvor bevægelsesfriheden - grundet materialets strækbare egenskaber - er virkelig god.

For at undgå for mange af de penetrerende sømme, er mellemvæggene mellem jakkens inder- og yderside ved hjælp af en speciel lamineringsteknik svejset og ikke syet fast på jakkens yderside, og alle de steder, hvor ydermaterialerne er syet sammen, har man med en tape forseglet sømmene indvendigt, hvilket eliminerer de fugtgennemtrængninger gennem jakkens yderside, der normalt ødelægger dunenes fyldkraft. Indersiden på Iving 2.0 Expedition Jacket er lavet i en åndbar og rigtig lækker polyamid, der simpelthen føles som den blødeste silke mellem fingrene. 

De ca. 400 gram (størrelse medium) af fine, hvide dun med et løft på 750+ cuin og et blandingsforhold på 90% dun og 10% småfjer sikrer rigtig gode isolerende egenskaber. Oveni dette har Klättermusen - ganske velovervejet - på kanten af hætten, over skuldrene og på albuerne foret jakken med det fantastiske og bæredygtige PrimaLoft® ECO af genindvundne kunstfibre. Grunden er den indlysende, at disse områder ofte bliver belastet, og ved trykpåvirkninger vil kunstfiberen isolere bedre end dunfyldet. Et strålende eksempel på Klättermusens fantastiske evne til at tænke funktionelt! Jakken er selvfølgelig konstrueret med dunkamre i bokskonstruktion, således der ikke er gennemgående syninger mellem inder- og yderside, der ellers ville resultere i kuldebroer.

Iving 2.0 Expedition Jacket er skåret med den rette længde og forlænget rygstykke, så den går tilpas langt ned over skridtet og varmer uden at hæmme bevægelsesfriheden. 

Med den rummelige hætte oppe føler du dig i sandhed beskyttet mod selv det værste uvejrs rasen. Hætten justeres i omkredsen ved brug af elastiske og enhåndsbetjente snorelåse forrest. Volumen af hætten reguleres vha. et smart trepunkts snoresystem på bagsiden af hovedet, så du kan justere rummeligheden i alle tre dimensioner. Overside og sidestykker på hætten kan således trækkes tilbage uafhængigt af hinanden, hvis det ønskes. Kanten på hætten formes med en metaltråd så den rette facon opnås.

For at holde den bidende vinterkulde ude, snøres jakken sammen nederst med elastiske snorelåse, der selvfølgelig også er enhåndsbetjente - også når de skal løsnes igen!

For at få en ordentlig lukning omkring håndleddet er de brede og elastiske ærmeafslutninger udstyret med Klättermusens geniale spænde, der nemt betjenes med én hånd - også når man har de store luffer på. For enhver, der har udfordret sig selv på de hårde vinterture véd, at Velcro® fungerer ret dårligt, når det fyldes med sne og is. På venstre håndled er der på spændet monteret et lille kompas, så man hurtigt kan tage bestik af verdenshjørnerne.

Alle de anvendte lynlåse er af den frostsikre Vislon® -type fra anerkendte YKK®. Denne specielle YKK® -lynlås er meget pålidelig og nem at betjene - også under det mest krævende vinterbrug. Grunden til, at man har valgt denne type ekstra pålidelige lynlås er ganske enkelt den, at hvis du er afsted i mange dage eller måske uger på ekspedition eller på det hårde og kompromisløse vinterfjeld, kan en defekt frontlynlås ganske enkelt være fatal!  

Den skrå lynlåskonstruktion på fronten maksimerer de vandtætte egenskaber og sikrer, at lynlåsen ikke kommer i karambolage med hagepartiet. Den ekstra kraftige frontlynlås er tovejs, så man kan åbne lidt op nedefra for ventilation. Hængeren på den lange frontlynlås er lavet som en effektiv nødfløjte, så du kan påkalde dig den fornødne opmærksomhed, hvis du er kommet i knibe eller ikke kan lokalisere turmakkeren på grund af whiteout.

For at undgå kuldegennemtrængning, er der foran frontlynlåsen en ganske bred, dunfyldt stormflap, der lukkes med ét langt stykke stærkt Velcro®, som nederst låses med en kraftig knaplukning og øverst ved hjælp af både en knaplukning og en pålidelig pindelås, så selv den hårdeste storm ikke vil åbne stormflappen. Den anvendte Velcro® er i øvrigt af den bløde type, der ikke hænger fast i alting og som ikke ødelægger alt, den kommer i nærheden af - og som ikke bliver slidt! Bag frontlynlåsen er der ligeledes en dunfyldt stormflap, der med et stykke nylon er afstivet, så lynlåsen ikke bider sig fast.

Iving 2.0 Expedition Jacket er udstyret med fire isolerede og særdeles rummelige frontlommer, der som nævnt alle entreres gennem de gedigne YKK® Vislon® -lynlåse - de to nederste lommer og den venstre brystlomme gennem horisontale og skråhorisontale og den ekstra rummelige højre brystlomme gennem en vertikal lynlås. Disse lommer rummer snildt både hue, luffer, kort, kompas og andre sager, man måtte medbringe. Alle fire lommer er forsynet med brede, beskyttende stormflapper over lynlåsene. Indvendigt er der fundet plads til en enkelt men meget rummelig lynlåslukket lomme i luftigt netmateriale til værdierne.

Således er Iving 2.0 Expedition Jacket ekspeditionsjakken par excellence. Men derudover kan den også anbefales at medbringe for turlederen, der - også under forhold med temperaturer over frysepunktet - har ansvaret for en mindre erfaren gruppe. Det er nemlig jakken, man ønsker at trække ud af rygsækken i de kritiske situationer under vejrlig, hvor den traditionelle dunjakke vil blive gennemblødt!   

Jakkens navn er inspireret af den mytiske flod, der aldrig fryser til, men som stedse er vild og frådende.

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Foring: PrimaLoft®
Membran: 2-Layer Cutan®
Vægt: 1424 g
Ydermateriale:
Ripstop Nylon
Ydermateriale:
Cutan® Stretch
Fyld: White Goose Down 90/10
Fyldvægt : 400 gram
Fyldvolumen : 750 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Lagerstatus

Prismatch