Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Intraknit™ Merino Sport Fleece Pullover Women

Prismatch Læs mere
DKK 859,- DKK 1.149,-
EUR 115,05 EUR 153,89

Intraknit™ Merino Sport Fleece Pullover Women

Varenr:SW016272
DKK 859,- DKK 1.149,-
EUR 115,05 EUR 153,89
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Denne fantastiske Intraknit™ Merino Sport Fleece Pullover Women fra SmartWool kan både bruges som det isolerende mellemlag, men så sandelig også som lun overtrækstrøje på de råkolde sensommer- og efterårsdage.

Med den blødeste og lækreste merinould ind mod kroppen føles trøjen uhyre komfortabel ind mod huden, men den giver dig samtidig ubetinget den mest velfungerende fugttransport! Den ultrafine og stærke uldfiber, som SmartWool bruger i denne Intraknit™ -serie, sikrer den helt rette varmeregulering, uanset om du traverserer mod bjergtoppen ved højt aktivitetsniveau eller hviler ud med madpakken - og de lugtgener, der sædvanligvis kommer efter et par dage på tur med skiftende aktivitetsniveau, er i den grad en saga blot!

Denne meget lækre Intraknit™ -serie fra SmartWool byder på både yderst funktionel og lun beklædning, udviklet specielt til det aktive friluftsliv med skiftende aktivitetsniveauer på de kølige efterårs- og vinterdage. Beklædningen er konstrueret med forskudte sidesømme for at få optimal pasform, og det unikke Intraknit™ -materiale er en særdeles elastisk og slidstærk merinould af fineste kvalitet, der helt tilpasses kroppens bevægelser. Fibrenes struktur, kombineret med en unik strikkemetode, skaber således den ideelle kontaktflade mod kroppen. 

Denne konstruktion gør endvidere, at fugten særdeles effektivt ledes bort fra huden og fordeles på undertøjets yderside, hvor den fordamper eller ledes videre til det næste lag. Altså: Fugtighed ledes hurtigt bort, medens kroppen holdes varm.

Materialet er vævet i en meget kompleks 3D-struktur med integrerede klimazoner, der resulterer i en fantastisk pasform og en varmeregulering omkring de store muskelgrupper par excellence! Dette unikke Intraknit™ -tekstil er fantastisk blødt og super strækbart og som nævnt lavet med forskudte syninger omkring torsoen, så der ikke er nogen generende sømme. Omkring de større muskelgrupper og led er materialet lavet med en særlig ribstruktur og en frotteret inderside, der binder ekstra store mængder luft og isolerer, medens de ventilerende mesh-zoner sørger for hurtig svedtransport, hvor det er mest nødvendigt. 

SmartWool Intraknit™ Merino Sport Fleece Pullover Women er skåret med forlænget rygstykke og udstyret med en komfortabel hætte, der er skøn at trække over hovedet, når kulden rigtigt bider. Desuden har den en kort lynlås ved halsen, som muliggør ekstra ventilation og gør den nemmere at trække over hovedet, ligesom de to stiklommer på fronten er dejlige at kunne putte de kolde fingre i.

Området omkring håndleddene er meget følsomt, da blodårerne her som bekendt ligger meget yderligt. Og da det samtidig er et område mellem jakke og handsker, der ofte blottes, er der en overhængende risiko for, at blodtilførslen til hænderne nedkøles med kolde fingre til følge. Og kolde fingre er lig med en ødelagt tur! Derfor har SmartWool fremstillet Intraknit™ Merino Sport Fleece Pullover Women med lidt forlængede ærmer, så ærmet kan trækkes godt ud over håndryggen, når det behøves.

I modsætning til andet uldbeklædning, der relativt hurtigt slides, har SmartWools beklædning en slidstyrke, der er helt unik - faktisk er det lige så stærkt, eller stærkere, end det meste kunstfiber.

Men prøv selv: Har du først prøvet SmartWools fortræffeligheder, vil du aldrig have andet! Og husk: SmartWool er så sikre på, at du nok skal blive tilfreds med deres produkter, at de yder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur - sådan!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 550 g
Materiale:
72% Wool
Materiale:
27% Polyester
Materiale:
1% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch