Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 26%
Vælg farve Deep Navy
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Intraknit™ Merino 200 Crew Women

Prismatch Læs mere
DKK 699,- DKK 949,-
EUR 93,62 EUR 127,11

Intraknit™ Merino 200 Crew Women

Varenr:SW016457
DKK 699,- DKK 949,-
EUR 93,62 EUR 127,11
Vælg farveDeep Navy
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Det varmeste undertøj med den bedste varmeregulering overhovedet!

Som de første i Danmark kunne vi i Friluftslageret præsentere en serie af meget eksklusivt undertøj fra de amerikanske eksperter inden for produktion af uldbeklædning, SmartWool, fra hvem vi gennem snart mange år har haft fornøjelsen af at sælge sokker af enestående kvalitet.

Den meget lækre Intraknit™ Merino 200-serie fra SmartWool byder på både yderst funktionelt og lunt undertøj, udviklet specielt til det aktive friluftsliv med skiftende aktivitetsniveauer på de kolde efterårs- og vinterdage. Undertøjet er konstrueret med et kropsnært snit med forskudte sidesømme for at få optimal pasform. Det unikke Intraknit™ -materiale er en særdeles elastisk og slidstærk merinouldsblanding af fineste kvalitet, der helt tilpasses kroppens bevægelser. Merinoulden er i den serie spundet om forstærkende og ekstra strækbare kunstfibre, så både slidstyrken øges og pasformen optimeres. Men fortsat har du altså udelukkende den fineste merinould ind mod huden! Fibrenes struktur, kombineret med en unik strikkemetode, skaber således den ideelle kontaktflade mod kroppen. 

Denne konstruktion gør endvidere, at fugten særdeles effektivt ledes bort fra huden og fordeles på undertøjets yderside, hvor den fordamper eller ledes videre til det næste lag. Altså: Fugtighed ledes hurtigt bort, medens kroppen holdes varm.

Materialet er vævet i en meget kompleks 3D-struktur med integrerede klimazoner, der resulterer i en fantastisk pasform og en varmeregulering omkring de store muskelgrupper par excellence! Dette unikke Intraknit™ -tekstil er fantastisk blødt og super strækbart og som nævnt lavet med forskudte syninger omkring torsoen, så der ikke er nogen generende sømme. Omkring de større muskelgrupper og led er materialet lavet med en særlig ribstruktur og en frotteret inderside, der binder ekstra store mængder luft og isolerer, medens de ventilerende mesh-zoner sørger for hurtig svedtransport, hvor det er mest nødvendigt. 

Den ultrafine og stærke uldfiber, som SmartWool bruger i denne Intraknit™ -serie, sikrer den helt rette varmeregulering, uanset om du traverserer mod bjergtoppen ved højt aktivitetsniveau eller hviler ud med madpakken - og de lugtgener, der sædvanligvis kommer efter et par dage på tur med skiftende aktivitetsniveau, er i den grad en saga blot!

Intraknit™ Merino 200 Crew Women er lavet med rund hals og blød og behagelig omslutning ved håndleddene. Og for at højne komforten og øge slidstyrken, er alle sømme naturligvis af den flade og strækbare type. I stedet for det traditionelle størrelsesskilt af irriterende nylon, er det anført med et blødt gummitryk ved siden af den delikate ophængningsstrop - elegant og gennemført!

Intraknit™ Merino 200 Crew Women er en helt fantastisk undertrøje til vinterbrug, uanset om det er skiløb, mountainbiking eller løbeturen i den frostklare skov, der dyrkes. Intraknit™ Merino 200 Crew Women forener på fornemste vis en unik svedtransport med gode isolerende egenskaber. Prøv selv og bliv overbevist!

I modsætning til andet uldundertøj, der relativt hurtigt slides, har SmartWools undertøj en slidstyrke, der er helt unik - faktisk er det lige så stærkt, eller stærkere, end det meste undertøj i kunstfiber.

Men prøv selv: Har du først prøvet SmartWools fortræffeligheder, vil du aldrig have andet! Og husk: SmartWool er så sikre på, at du nok skal blive tilfreds med deres produkter, at de yder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur - sådan!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 180 g
Materiale:
53% Merino Wool
Materiale:
45% Polyester
Materiale:
2% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch