InStock
Spar 23%
Vælg farve Volcanic Black
Earthwell

ILD + 12oz Roaster Loop Bottle

Prismatch Læs mere
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93

ILD + 12oz Roaster Loop Bottle

Varenr:ILD/12OZ-ROASTER
DKK 499,- DKK 649,-
EUR 66,83 EUR 86,93
Vælg farveVolcanic Black

Beskrivelse

Det perfekte sæt og den oplagte gaveidé til hende eller ham, der nyder madlavningen i det fri!

Sættet består af den fremragende bog, ILD, der er et must have for både friluftsentusiaster, naturelskere og alle andre folk, der gerne vil have et lille hverdagseventyr, og så det lækre termokrus på 0,36 liter fra amerikanske Earthwell.

Denne prægtige ILD - Eventyrlig Mad er en 336 siders meget lækker og gennemført hard-cover bog, som er fyldt med fremragende idéer til at lave spændende og eventyrlig mad over ild. Her foregår alt ved ilden. Rundt om ilden. I ilden. Over ilden. Med ilden. Nogle retter er helt simple. Andre kræver lidt mere.

Bogen er blevet til af de tre kammarater, kokkene Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg og så fotografen Morten Kirckhoff, som over et år er taget ud på ture med skovbunden som underlaget og himlen som loftet. Korte ture, lange ture - hvad der nu kan passe ind i en travl hverdag. Med lidt gode råvarer, et telt og soveposer. Brænde og et tændt bål. Samvær og noget på hjertet.

Bogen er fyldt med inspiration, der skal give lyst til at tage ud i naturen med familie og gode venner. Det kan være den lange tur på fjeldet, til en shelter-tur i skoven eller blot ud til bålstedet i haven. Bare ud!

Bogen leveres som nævnt med en 12oz Roaster Loop Bottle fra Earthwell, som er et patenteret termokrus, der udmærker sig ved det særlige TempLock™ -system, hvor vakuummet mellem de to stålvægge holder kaffen eller teen varm i op til imponerende 8 timer og omvendt iskaffen kølig i op til 30 timer.

Den ligeledes patenterede Roaster™ Cap med det fikse fingergreb er modsat andre låg ganske velisolerende, hvilket skyldes de dobbelte vægge med flere lag af den specielle ThermaGrid™ vaffelkonstruktion. Designet af låget gør den behagelig både at sippe og drikke af. Plastmaterialet i dette låg er naturligvis 100% BPA- og ftalat-frit, og den både geniale og robuste lukkemekanisme forhindrer effektivt lækager, når koppen medbringes i tasken.  

Selve koppen er fremstillet af 18/8 elektropoleret ædelstål, som på ingen måde afgiver nogle former for metallisk smag, og den slidstærke EarthGrip™ pulverlakering gør kruset meget behageligt at holde om.

Og så kan Earthwell  12oz Roaster Loop Bottle naturligvis vaskes i maskinen.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 0,36 liter
Diameter: 7,5 cm
Højde: 17,5 cm
Vægt: 2840 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch