Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Deep Navy Fairisle
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Hudson Trail Fleece Full Zip Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 829,- DKK 1.099,-
EUR 111,03 EUR 147,20

Hudson Trail Fleece Full Zip Jacket

Varenr:SW016521
DKK 829,- DKK 1.099,-
EUR 111,03 EUR 147,20
Vælg farveDeep Navy Fairisle
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En varm og virkelig lækker sag!

Den kraftige og lune Hudson Trail Fleece Full Zip Jacket fra SmartWool er et meget spændende og virkelig flot alternativ til den traditionelle fleecejakke. Den er nemlig fremstillet i et meget eksklusivt materialemiks, hvor ca. halvdelen består af den lækreste og naturligvis genindvundne uld.

En varme metervare, som altså består af en velafbalanceret blanding af den blødeste uld og forstærkende kunststof, og hvor indersiden af materialet er lavet med en blød og lækker, nærmest fiberpelsagtig struktur, som ikke bare føles super komfortabel, men som også binder store mængder isolerende luft.

Denne materialeblanding giver dels en større vindresistens, sammenlignet med en traditionel, tyk fleece, og dels større slidstyrke (inklusiv bedre modstandsdygtighed overfor vildtfarende gløder fra bålet) og endelig vil materialet bibeholde de isolerende egenskaber, selvom det bliver fugtigt. Dermed er Hudson Trail Fleece Full Zip Jacket også særdeles oplagt som yderjakke i overgangsperioden såvel forår som efterår.

SmartWool Hudson Trail Fleece Full Zip Jacket er designet med et meget stilfuldt og urbant udtryk med flotte kunstlæderdetaljer på lynlåsene og et broderet logo. Jakken er forsynet med to lynlåslukkede stiklommer og en lynlåslomme på brystet, og alle de anvendte lynlåse er den nærmest uopslidelige Metaluxe® fra YKK®. Der er naturligvis hagebeskytter øverst bag frontlynlåsen, så det kolde metal ikke kommer i kontakt med hagen, og den tilpas høje krave giver øjeblikkelig varme på kolde og klamme dage.

Og således er SmartWool Hudson Trail Fleece Full Zip Jacket en fantastisk lækker og stilfuld jakke, hvor både funktionaliteten og den generelle komfort simpelthen er sublim!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 300 g
Materiale:
45% Wool
Materiale:
45% Polyester
Materiale:
5% Nylon
Materiale:
5% Other Fibers

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch