Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Storm Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
SmartWool

Hudson Trail Fleece Anorak Women

Prismatch Læs mere
DKK 859,- DKK 1.149,-
EUR 115,05 EUR 153,89

Hudson Trail Fleece Anorak Women

Varenr:SW011527
DKK 859,- DKK 1.149,-
EUR 115,05 EUR 153,89
Vælg farveStorm Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En varm og virkelig lækker sag!

Den kraftige og lune Hudson Trail Fleece Anorak Women fra SmartWool er et meget spændende og virkelig flot alternativ til den traditionelle fleecejakke. Den er nemlig fremstillet i et meget eksklusivt materialemiks, hvor ca. halvdelen består af den lækreste og naturligvis genindvundne uld.

En varme metervare, som altså består af en velafbalanceret blanding af den blødeste uld og forstærkende kunststof, og hvor indersiden af materialet er lavet med en blød og lækker, nærmest fiberpelsagtig struktur, som ikke bare føles super komfortabel, men som også binder store mængder isolerende luft.

Denne materialeblanding giver dels en større vindresistens, sammenlignet med en traditionel, tyk fleece, og dels større slidstyrke (inklusiv bedre modstandsdygtighed overfor vildtfarende gløder fra bålet) og endelig vil materialet bibeholde de isolerende egenskaber, selvom det bliver fugtigt. Dermed er Hudson Trail Fleece Anorak Women også særdeles oplagt som overtøj i overgangsperioden såvel forår som efterår.

SmartWool Hudson Trail Fleece Anorak Women er designet med et meget stilfuldt og urbant udtryk med flotte kunstlæderdetaljer på lynlåsene og et broderet logo. Anorakken er forsynet med kængurulomme på maven, som er skøn at putte fingrene i, når kulden bider.

Den dybe frontlynlås øger ventilationsmulighederne, ligesom den gør anorakken nem og hurtig at få af og på. Hætten er skøn at trække over hovedet og giver øjeblikkelig varme på kolde og klamme dage, og der er naturligvis hagebeskytter øverst bag frontlynlåsen, så det kolde metal ikke kommer i kontakt med hagen.

Og således er SmartWool Hudson Trail Fleece Anorak Women en fantastisk lækker og stilfuld anorak, hvor både funktionaliteten og den generelle komfort simpelthen er sublim!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 250 g
Materiale:
45% Wool
Materiale:
45% Polyester
Materiale:
5% Nylon
Materiale:
5% Other Fibers

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch