Produktet er tilføjet kurven
Nordisk

Halland 2 PU

Prismatch Læs mere
DKK 1.749,- DKK 2.239,-
EUR 234,26 EUR 299,88

Halland 2 PU

Varenr:122062
DKK 1.749,- DKK 2.239,-
EUR 234,26 EUR 299,88
Vælg farveDark Olive

Beskrivelse

Hvis du ikke mener, at du har brug for den forlængede apsisplads, som Nordisk Oppland 2 PU er i besiddelse af, men prioriterer lav vægt og lille pakkevolumen højere, er dette Halland 2 PU et rigtig godt bud!

Dette Halland 2 PU er fremstillet af fuldstændig samme gedigne materialer som Oppland 2 PU, og ganske som på Oppland 2 PU, er Halland 2 PU - for at spare yderligere vægt og pakkevolumen - lavet med en sovekabine, der skråner en bid i fodenden, men altså uden den forlængede apsis, som Oppland 2 PU har. Med en længde på hele 115 cm. er apsis på Halland 2 PU dog noget større, end vi har set på lignende modeller fra andre producenter. Hermed er Halland 2 PU et ganske let, teknisk og yderst gennemført kvalitetstelt med overlegen vindstabilitet til en pris, hvor konkurrenterne i den grad er sat af!

Nordisk Halland 2 PU er et klassisk og rummeligt topersoners tunneltelt, der lynhurtigt rejses vha. to stærke alu-stænger, der føres ind gennem ubrudte og forstærkede løbegange, som er fastmonteret udvendigt på teltets oversejl. De bomstærke stænger er fremstillet af anodiseret 7001/T6 aluminium og har en diameter på 9,5 mm. Anodiseringen gør, at stængerne ikke korroderer. Stængerne ledes ned i et forstærket metaløje for enden af løbegangen, hvor der er monteret en indstillelig rem, således oversejlet kan strammes op, når duggen falder.

Inderteltet er påhæftet oversejlet med små clips og kan således rejses samtidig med oversejlet i én arbejdsgang. Skal teltet slås op i regnvejr, undgår man på denne måde, at inderteltet bliver vådt, inden oversejlet trækkes over, hvilket tilfældet oftest er med telte i kuppelkonstruktionen. Bunden i inderteltet går godt op af siden og er af den bomstærke 150 Denier Oxford Polyester, der er belagt med en krydsforbundet polyurethan. Således tåler bunden faktisk et statisk vandsøjletryk på hele 8.000 mm! Resten af inderteltet er af imprægneret og åndbart 68 Denier polyester, der holder evt. kondens fra oversejlet ude. Udstyrslommerne i inderteltet holder styr på de personlige småting som pengepung og vækkeur, og skal teltet bruges om vinteren, kan man ved indgangen til inderteltet bag myggenettet lukke en ekstra dør vha. en tovejs lynlås. Myggenettet er så fintmasket, at end ikke de irriterende knot eller mitter kan komme igennem. Hele døren kan fikst pakkes sammen og lægges ned i en smart lomme i inderteltet.

Nordisk Halland 2 PU har indgang i fronten af apsis og døren kan også her rulles sammen og gemmes væk i en fiks mesh-lomme. Det rivstærke oversejl i PU-belagt 68 Denier Diamond Ripstop Polyester tåler et vandsøjletryk på minimum 3.000 mm og er mere UV/UVA-resistent end PU-belagt nylon - det kan altså tåle eksponering af solens stråler i længere tid end et klassisk nylonoversejl. Men polyesteroversejlene er en lille smule tungere, da der skal en kraftigere metervare til for at opnå en tilstrækkelig høj rivstyrke. Alle spidsbelastningspunkter såsom bardun- og pløkfæste er naturligvis ekstra forstærket. Alle sømme i oversejlet er varmlufttapede og en ventilskakt i begge ender af oversejlet sørger for at opretholde det rette klima i teltet - bag disse ventiler er der naturligvis myggenet.

I Halland 2 PU er der god plads til to personer med oppakning, da inderteltet er op til 130 cm bredt og 235 cm. langt. Derudover er der den ret rummelige apsis, hvor rygsækkene og støvlerne kan opmagasineres. Ønsker man endnu mere apsisplads, kan inderteltet lynhurtigt afmonteres på den forreste stang og flyttes helt tilbage i teltet. Hermed opnås et stort, overdækket areal til madlavning og kortspil på dage med styrtregn, hvor man har valgt at holde sig indendørs, når man er udendørs!

Og tjek lige prisen - det er ikke en trykfejl!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal sovende personer: 2
Antal bærende stænger: 2
Vandsøjletryk, oversejl : 2000 mm
Vandsøjletryk, bund : 8000 mm
Mål, indertelt (H x L x B): H: 100/75 / L: 215 / B: 130/110 cm
Mål, ydertelt (H x L x B): H: 110/85 / L: 225/350 / B: 150/125 cm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 14 cm
Pakkevolumen, længde: 45 cm
Univers: Ambition
Vægt: 3000 g
Bund:
150 D Oxford Polyester
Indertelt:
68 D Polyester
Oversejl:
68 D Diamond Ripstop Polyester
Stænger:
DAC Featherlight™ NFL

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch