InStock
Spar 30%
Vælg farve Dark Red
Lundhags

Håkken 25

Prismatch Læs mere
DKK 699,- DKK 999,-
EUR 93,62 EUR 133,80

Håkken 25

Varenr:1242010
DKK 699,- DKK 999,-
EUR 93,62 EUR 133,80
Vælg farveDark Red

Beskrivelse

En fuldt udstyret dagtursrygsæk til friluftsliv eller til hverdagene, hvor du bare er på vej. En rigtig allrounder.

Den både stilfulde og komfortable Håkken 25 er således den rette følgesvend på dagture og rejser såvel som på alle de urbane eventyr til og fra arbejde eller studie. Den er bygget op omkring en stabiliserende, formstøbt rygplade med polstret skum og er fremstillet af en slidstærkt polyester, som giver det flotte, kanvasagtige look. Denne robuste Ballistic® Polyester er PU-belagt på bagsiden for at kunne modstå et vandsøjletryk på minimum 1.500 mm.

De velpolstrede skulderremme med det flydende ophæng giver god bevægelsesfrihed og bærekomfort. Skulderremmene forbindes over brystet med et højdejusterbart spænde, som sammen med de aftagelige mavebælte sikrer, at rygsækken holdes ordentligt på plads på ryggen, når du er på farten. Bemærk i øvrigt, at der næsten udelukkende er anvendt robuste metalspænder og låsekroge overalt på rygsækken, så man aldrig oplever et spænde der knækker eller slides op - de holder bare!

Håkken 25 entreres let gennem den lange og ekstra robuste, U-formede Vislon® -lynlås, som giver adgang til et regulært hovedrum indeholdende en polstret lomme til den bærbare computer eller drikkesystemet og en lynlåslukket værdilomme til de medbragte småting og med en lille løkke til nøglerne. Endvidere er der fundet plads til både en rummelig lynlåslomme og en mindre stiklomme på fronten til turøksen og andre ting og sager, man hurtigt skal kunne komme til.

På hver side af rygsækken findes en stiklomme til den halvliters drikkeflaske. Endvidere er der på fronten af rygsækken monteret nogle udstyrsløkker og specielle anordninger til vandrestave, økse og andet habengut, man måtte medbringe på turene i det fri. Disse udstyrsløkker kan gemmes væk, når de ikke er i brug.

Der medfølger i øvrigt et par stykker justerbar elastiksnor, som kan fastgøres i hulbåndene på fronten, hvis man ønsker at fiksere hjelm, regnjakke eller andet udenpå rygsækken.

Det kraftige bærehåndtag på fronten, de ekstra solide lynlåse og de rustikke metalspænder på skulderremmene understreger denne smukke rygsæks stilfulde og tidløse udtryk.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 25 liter
Ryg: Fast
Sidelommer: Ja
Regnslag: Ikke inkluderet
Drikkesystem: Forberedt
Dimensioner, laptop : H: 34 / B: 27 / D: 3 cm
Anbefalet brug: Dagtur / Studie
Vægt: 880 g
Ballistic Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

JAKKER - MÆND

Luft

BUKSER - MÆND

Luft

JAKKER - KVINDER

Luft

BUKSER - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

Kilde: Lundhags

Lagerstatus

Prismatch