LifeStraw

Go 0.65L Water Bottle with Filter

Prismatch Læs mere
DKK 349,-
EUR 46,74

Go 0.65L Water Bottle with Filter

Varenr:LSG201
DKK 349,-
EUR 46,74
Vælg farveGrey

Beskrivelse

Nu behøver du ikke medbringe drikkevandet hjemmefra, når du tager på eventyr i det fri!

Med denne multianvendelige flaske, som jo selvfølgelig også kan anvendes som almindelig drikkeflaske, når filteret ikke er monteret, får du let og hurtig adgang til frisk drikkevand fra søer, åer, mindre vandløb osv.

LifeStraw Go 0.65L Water Bottle with Filter består således af en praktisk og brudsikker drikkeflaske, som er fremstillet af et 100% BPA-frit, bæredygtigt og på ingen måde sundhedsskadeligt plastmateriale.

Også selve slangen på Go 0.65L Water Bottle er selvfølgelig af et 100% BPA-frit plastmateriale, som heller ikke udskiller sundhedsskadelige stoffer.

Denne smarte drikkeflaske åbnes og lukkes med en finger eller tænderne ved hjælp af en lille tangent på mundstykket, hvor ventilen af helstøbt silikone sørger for let og problemfrit væskeindtag uden irriterende dryp.

Dette betyder, at der kan drikkes af flasken, uden at den skal vippes. Et lille bid i ventilen og et let sug er alt, der skal til. En lille ventil under mundstykket sikrer, at der ikke dannes undertryk i flasken, og flasken er selvfølgelig helt tæt, når der ikke drikkes af den.

Flasken er forsynet med en praktisk ophængningskarabin, så den fx kan fastgøres på rygsække.

Selve filterenheden er et totrins filter, som dels benytter en membran med hule fibre og dels et aktivt kulfilter (Active Carbon Capsule), hvor sidstnævnte kan udskiftes, når det er udtjent.

Førstnævnte har en finhed på 0,2 mikron og fjerner således 99,999999% af alle vandbårne bakterier inklusiv E-Coli, 99,999% af alle vandbårne protozoer (parasitter) herunder Giardia og Cryptosporidium (iht. NSF P231-standarden) og 99,999% partikler af mikroplastik, sand og silt og almindeligt svæv i vandet. Dette filter har en kapacitet på ca. 4.000 liter.

Det aktive kulfilter reducerer indholdet af klorin iht. NSF 42-standarden, reducerer dårlig lugt og smag og organisk kemisk stof som pesticider, herbicider og flygtige organiske forbindelser (VOC). Denne filterdel har en kapacitet på ca. 100 liter eller tre måneder afhængigt af, hvad der kommer først.   

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Indhold : 0,65 liter
Diameter: 8 cm
Højde: 23,5 cm
Vægt: 167 g
Microfilter Membrane
Active Carbon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch