InStock
Spar 25%
Vælg farve Ink Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Black Diamond

Genesis Tech Tee Women

Prismatch Læs mere
DKK 299,- DKK 399,-
EUR 40,05 EUR 53,44

Genesis Tech Tee Women

Varenr:AP752088
DKK 299,- DKK 399,-
EUR 40,05 EUR 53,44
Vælg farveInk Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Denne Genesis Tech Tee Women fra Black Diamond er udviklet til at hæve standarderne for den ultimative do-it-all t-shirt, og den udmærker sig i sandhed på alle fronter, ikke mindst på grund af brugen af den enestående ​​Graphene™ -teknologi.

Med denne tekstilteknologi fås ikke blot ét af de stærkeste, tyndeste og mest smidige materialer, der findes, det er også helt ekstremt let og materialet fungerer som en fremragende varmeleder, hvilket betyder, at den helt naturligt og meget hurtigt regulerer kropsvarmen.

Genesis Tech Tee Women er således meget åndbar, tørrer ekstremt hurtigt og er dermed klar til at håndtere alt fra indendørs træning til dage på klatrevæggen eller de lange vandreture under åben himmel.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 69 g
Recycled Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch