Beskrivelse

Denne alsidige støbejernspande passer perfekt på turene med din Gstove, men den kan selvfølgelig også bruges på alle andre varmeoverflader eller direkte over åben ild.

Frying Pan Cast Iron har en dejlig høj kant på 4,1 cm og den praktiske hældetud på hver side gør det nemt at servere både gode saucer og gryderetter på dine ture i det fri. Diameteren i bunden af panden er 16,5 cm, medens den øverst er 20,4 cm. Den totale længde med håndtaget er 30 cm.

Gstove Frying Pan Cast Iron er olieret fra fabrikken og klar til at tage i brug. Og når panden skal rengøres, brug da kun varmt vand uden sæbe.

Støbejern vil med tiden korrodere lidt, hvis man ikke er meget påpasselig, men det gør ikke det fjerneste. Oplever du korrosion på dit støbejern, så skrub da den værste rust væk med ståluld og vask derefter produktet grundigt. Her kan du bruge en mild sæbe. Efterfølgende tørres panden grundigt af og dækkes så med et tyndt lag rapsolie på hele overfladen, hvorefter den ved høj varme varmes igennem i cirka 15 minutter. Hvis denne procedure ikke fjerner al rust, så gentages processen.

Denne praktiske og effektive støbejernspande er uhyre robust og Frying Pan Cast Iron vil derfor være en trofast følgesvend på alle dine kogeeventyr i mange år fremover.

Gstove AS er en lille norsk familievirksomhed, som er drevet af friluftsentusiaster, der bruger enhver mulighed for at komme ud i naturen. Og netop dette er grunden til, at Gstove udvikler produkter af meget høj kvalitet, der giver både voksne og børn mulighed for at nyde turene i det fri - året rundt - med størst mulig glæde og komfort. Gennemtestede og aldeles velfungerende produkter, der holder år ud og år ind.

Gstove udvikler således kun kvalitetsprodukter, der gør friluftslivet så enkelt og behageligt som muligt, og det uanset, om du camperer blot en enkelt nat eller bor ude året rundt.

I udgangspunktet designede og udviklede Gstove tilbage i 2009 en teltovn, da der på markedet ikke fandtes en ovn, der forenede den store effekt, den lave vægt, den uomtvistelige kvalitet med muligheden for at videreudbygge ovnen med forskelligt tilbehør efter den enkeltes ønsker.

Mange har forsøgt at kopiere flere af Gstove's unikke produkter, men Gstove er fortsat i en klasse for sig. De designer og udvikler fortsat nye produkter og innovative løsninger til friluftslivet, og sikkert og vist er det derfor, at mange spændende nyheder vil lanceres de kommende år.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Diameter: 20,4 cm
Højde: 4,1 cm
Vægt: 1500 g
Cast Iron

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch