Fjällräven

Foldsack No. 1

Prismatch Læs mere
DKK 999,-
EUR 133,80

Foldsack No. 1

Varenr:24210
DKK 999,-
EUR 133,80
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Denne populære Foldsack No. 1, som nu er kommet i en lang række nye, flotte farver, indgår i Fjällrävens yderst eksklusive Numbers-serie, som er kendetegnet ved ekstrem flot forarbejdning, et meget udsøgt materialevalg og ikke mindst ved, at modellerne er produceret i et meget begrænset omfang!

Foldsack No. 1 har hentet sin inspiration fra det klassiske tornyster og er med sin volumen på omtrent 16 liter oplagt som lille studie- eller arbejdsrygsæk eller som hverdagsrygsæk til urbant brug. Ligesom de øvrige Numbers-tasker er Foldsack No. 1 syet i en kraftigere og meget slidstærk variant af Fjällrävens G-1000® -stof med dobbelt stof i bunden for øget slidstyrke.

Foldsack No. 1 åbnes ved hjælp af meget gedigne metalspænder, der under foldelukningen giver adgang til et regulært hovedrum med separat rum til den bærbare computer eller iPad'en. På fronten af tasken findes en lynlåslukket lomme til de småting, man nemt og hurtigt skal kunne komme til, og de regulerbare skulderremme er polstrede, så tasken er behagelig at bære på skuldrene.

Fjällräven Foldsack No. 1 er fremstillet i gedigne materialer, der holder i evigheder og den emmer bare af charmerende nostalgi. Med det stilige retro-design og meget eksklusive materialevalg rammer den meget bredt - en taske, der i materialevalget får én overbevist om, at den bare bliver flottere og flottere med årene og at den vanskeligt kan slides op!

Det kraftige, voksede stof, kaldet G-1000® HeavyDuty Eco, og de lækre læderremme fuldender en taske, der som nævnt holder i årevis og som bare bliver flottere med tiden, efterhånden som rygsækken får patina.

Læs mere om Fjällräven G-1000® her >>>

Og så kan materialet jo nemt og hurtigt imprægneres efter behov med Fjällrävens Greenland Wax, så du selv kan forstærke materialets vandresistens og generelle levetid.

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 16 liter
Bæresystem: Classic Comfort™
Dimensioner, laptop : H: 37 / B: 27 / D: 4,5 cm
Dimensioner : H: 40 / B: 30 / D: 15 cm
Anbefalet brug: Dagtur / Studie
Vægt: 590 g
G-1000® HeavyDuty Eco
G-1000® Lite Eco

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch