Nordisk

Flakstad 85 Travel Bag

Prismatch Læs mere
DKK 699,- DKK 899,-
EUR 93,62 EUR 120,41

Flakstad 85 Travel Bag

Varenr:133094
DKK 699,- DKK 899,-
EUR 93,62 EUR 120,41
Vælg farveMagnet

Beskrivelse

Denne Flakstad 85 Travel Bag er med sin volumen på 85 liter en meget alsidig taske til både rejser og dagligt brug. Flakstad-serien består af tre forskellige størrelser, så du bare skal vælge den, der passer til dig og dine behov.

Flakstad 85 Travel Bag entreres nemt og hurtigt gennem den store hovedåbning med tovejs lynlås, og en smart detalje er, at hvis der er behov for lidt ekstra plads, kan tasken faktisk udvides en bid, når enderne på toppen af tasken er løsnet.

Denne praktiske taske er forsynet med en udvendig lynlåslomme fx til de våde sager, man gerne vil have adskilt fra taskens øvrige indhold. Endvidere er der udvendigt fundet plads til en mindre lynlåslomme til alle de småting, man skal have nem og hurtig adgang til. Indvendigt findes en lynlåslukket værdilomme, så der kan holdes styr på alle sagerne.

Den forstærkede bund er lavet i et ekstra vandafvisende materiale og de robuste YKK® -lynlåse er ligeledes af den vejrresistente type, så taskens indhold ikke bliver gennemblødt, hvis du skulle blive overrasket af en regnbyge.

De aftagelige og velpolstrede skulderremme gør det muligt at bære tasken som rygsæk eller som skuldertaske, hvis den da ikke bare transporteres i de praktiske bærehåndtag på toppen og i hver ende.

Flakstad 85 Travel Bag er ganske enkelt en solid og gennemført taske med et meget stort anvendelsesområde.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 85 liter
Højde: 34 cm
Længde: 75 cm
Bredde: 34 cm
Vægt: 1390 g
Polyester
Bund:
Tarpaulin™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch