Produktet er tilføjet kurven
Montane

Fireball Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 1.449,- DKK 1.899,-
EUR 194,07 EUR 254,35

Fireball Jacket

DKK 1.449,- DKK 1.899,-
EUR 194,07 EUR 254,35
Vælg farve

Beskrivelse

Uha-uha, denne meget spændende og gennemtænkte Fireball Jacket fra de nordengelske eksperter ligner ikke noget andet, vi før har haft i forretningen. Her er nemlig tale om en både uhyre let, superblød og dejlig lun fiberjakke, som med sit strækbare materialevalg og de anatomisk perfekt skårede ærmer både sidder og føles som en drøm og som byder på en bevægelsesfrihed, der er aldeles uhæmmet. En fantastisk jakke med et lækkert touch, der både kan bruges alene som det yderste lag i overgangsperioderne eller som det isolerende mellemlag på de mere krævende ture på den hårdeste tid af året!

Tykkelsesmæssigt ligger den lunt imellem den varmere Flux Jacket og den superpopulære og ekstremt alsidige Prism Jacket, begge fra Montane, naturligvis.

Montane Fireball Jacket anvender nemlig som det syntetiske fyld en 60 grams (60 gram/m2) og meget hydrofobisk CLO VIVO™ EXTREME ECO, der er en helt særlig kunstfiber, som dels er sammensat af 55% genindvundet fiber og som dels har en helt unik evne til effektivt at regulere kroppens kernetemperatur. Og det er altså ikke bare salgsgas, for det fungerer virkeligt!

Denne kunstfibers stærkt hydrofobiske egenskaber skaber - i kombination med det både vandresistente og særligt åndbare ydre af DWR-behandlet FEATHERLITE™ Air Stretch - en ganske vejrbestandig jakke, som ganske fint klarer en regnbyge, ligesom materialet er yderst vindresistent.

Fireball Jacket er udstyret med et par velplacerede og lynlåslukkede stiklommer og en praktisk brystlomme til de medbragte småting. Den gennemgående frontlynlås er den frostsikre YKK® VISLON® -type med semi-lock (som fikserer selve hængeren), der naturligvis er forsynet med bagvedliggende stormflap med en nedre knaplukning, som effektivt holder den kolde vind på den rigtige side af jakken.

Den velsiddende og velforede hætte giver hurtig og umiddelbar varme omkring hovedet, når det behøves. Hætten er tilpas tætsiddende, så den passer perfekt under en hjelm, og fortil går kraven godt op og lukker godt af omkring hals og nakke, når den kolde vind rigtig tager fat. De bløde og elastiske ærmeafslutninger indvendigt er af et smidigt stretch-materiale, så ærmet lukker tilpas tæt til omkring håndleddet uden at genere, og den enhåndsjusterbare sammensnøring nederst i hver side sørger for at holde den varme luft indenunder jakken og kulden ude.

Montane Fireball Jacket er således en uhyggelig velskåret og meget, meget lækker jakke med et fantastisk stort anvendelsesområde. Se den som et langt mere alsidigt, vejrresistent og slidstærkt alternativ til den traditionelle fleecetrøje. Du kan bruge den til alt, lige fra krævende ture på fjeldet året rundt til klatring på såvel klippe som is - den er fantastisk at trække over sig under alle omstændigheder!

Og så fylder og vejer den ganske beskedent at medbringe i rygsækken på alle de krævende eventyr i det fri!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 375 g
Materiale:
CLO VIVO™ EXTREME ECO
Lynlås:
YKK® Vislon®
Fyldvægt : 60 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch