Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Paprika
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Featherlite™ Down Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.349,- DKK 1.799,-
EUR 180,68 EUR 240,95

Featherlite™ Down Jacket Women

Varenr:FFDOJ
DKK 1.349,- DKK 1.799,-
EUR 180,68 EUR 240,95
Vælg farvePaprika
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Nu med HyperDry™ -imprægnerede dun, som i den grad øger vandresistensen og dunenes slidstyrke!

Featherlite™ Down Jacket Women er et velvalgt navn til denne både optisk vellykkede og funktionelt gennemtænkte dunjakke, der både vil være attraktiv til vinterens eventyr i det fri og til urbant brug på den kolde tid af året. En ekstremt let og kompakt dunjakke, som i sammenpakket i den medfølgende pakkepose ikke fylder mere end en lille drikkeflaske! Der er altså ingen undskyldning for ikke at medbringe denne superlækre jakke som ekstra varmeforstærker på de krævende fjeldture om vinteren såvel som på de mere barske sommerture på højfjeldet. Den fylder og vejer et minimum i rygsækken.

Ydermaterialet på Montane Featherlite™ Down Jacket Women består af en meget eksklusiv og let metervare, nemlig en DWR-behandlet og bæredygtig Pertex® Quantum Eco af 100% genanvendt nylon, som er en uhyggelig let og vandafvisende ripstop-nylon med stor slid- og rivstyrke, medens indersiden er af en superblød mikrofiber kaldet PEAQ® Down, der er en helt duntæt metervare, som føles ufattelig blød og lækker mellem fingrene og som sikrer god åndbarhed og fugttransport.

De cirka 120 gram dun, som udgør fyldet i Featherlite™ Down Jacket Women, er af den mest udsøgte, østeuropæiske dunkvalitet, der kan opdrives, hvor hele 90% er af de fineste dun medens blot 10% er småfjer. Løftet er oppe på imponerende 750+, så selv en relativ beskeden dunmængde binder utrolige mængder isolerende luft. Jakken er mellem inder- og yderside gennemsyet i nøje afmålte og velplacerede dunkamre for at fiksere dunfyldet bedst muligt.

Featherlite™ Down Jacket Women kan selvfølgelig bruges på de kolde efterårs- og vinterdage herhjemme, men den er heller ikke tykkere, end at den kan bruges som det isolerende lag under den vind- og vandtætte yderjakke, eller til pauserne på det til tider krævende højfjeld - den fylder og vejer minimalt at medbringe som ekstra beskyttelse.

De bløde og elastiske ærmeafslutninger holder effektivt den varme luft indeni jakken, og øverst på lynlåsen er jakken udstyret med hagebeskytter, så det kolde metal fra lynlåsen ikke kommer i kontakt med huden. Den velsiddende hætte er selvfølgelig justerbar i såvel omkreds som volumen og udstyret med en god, afstivet skygge, som effektivt holder den kolde vind og fygning væk fra ansigtet. Og hvis det ønskes, kan hætten faktisk rulles væk og fikseres. 

På fronten er der fundet plads til to lynlåslukkede stiklommer til de kolde fingre eller til de småting og -sager, man måtte medbringe. Indvendigt findes en lynlåslukket lomme til værdierne.

Der er naturligvis dunfyldt stormflap bag frontlynlåsen, forlænget rygstykke og enhåndsjusterbar sammensnøring nederst i hver side, så den kolde vind ikke finder ind under jakken.

Og så leveres Featherlite™ Down Jacket Women selvfølgelig med pakkepose.

Sådan skal det bare gøres!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. For den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 340 g
Ydermateriale:
Pertex® Quantum Eco
Ydermateriale:
100% Recycled Nylon
Indermateriale:
PEAQ Down
Fyld: HyperDry™ Duck Down 90/10
Fyldvægt : 120 gram
Fyldvolumen : 750 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch