MSR

Fast & Light Body Hubba Hubba™ NX

Prismatch Læs mere
DKK 1.099,-
EUR 147,20

Fast & Light Body Hubba Hubba™ NX

Varenr:10347
DKK 1.099,-
EUR 147,20
Vælg farveRed

Beskrivelse

Den minimalistiske backpacker, som om sommeren skal afsted med sit Hubba Hubba™ NX -telt, bør kigge nærmere på denne Fast & Light Body, der skal ses som et lettere (og mere åbent) alternativ til inderteltet. For Fast & Light Body Hubba Hubba™ NX bruges alene sammen med stænger og oversejl, hvormed man sparer på både pakkevolumen og vægt.

I modsætning til den traditionelle Fast & Light-konfiguration, hvor man anvender det flade teltunderlag (Footprint) sammen med oversejlet, går siderne på Body-versionen væsentligt højere op ad siderne, hvilket i sagens natur giver langt bedre beskyttelse mod vind og slagregn. Dertil kommer, at Body-versionen er udstyret med et par praktiske udstyrslommer, så når teltet er rejst, minder det mest om et almindeligt telt - bare uden vægge i inderteltet. 

Fast & Light Body Hubba Hubba™ NX vejer kun 370 gram og er fremstillet af en let og slidstærk 30D Nylon Ripstop Xtreme Shield™. Denne både lette og robuste metervare er både belagt med en krydsforbundet PU-belægning og en forstærkende silikoneelastomer. Dette materialevalg har en række fordele: For det første kan man lave metervaren utrolig let og slidstærk, for det andet er de vandtætte egenskaber virkelig gode, for det tredje muliggør den varmluftforsegling med tape, for det fjerde strækker materialet sig meget lidt og endelig er stoffet særdeles modstandsdygtigt over for solens nedbrydende UV-stråler.

Leveres i praktisk og velventileret pakkepose.

https://youtu.be/WnU9ASoB2hM

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vandsøjletryk, bund : 3000 mm
Vægt: 370 g
Bund:
30 D Nylon Ripstop Xtreme Shield™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch