Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Raven
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Falen Wooly Hoodie Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.049,- DKK 1.399,-
EUR 140,50 EUR 187,38

Falen Wooly Hoodie Women

Varenr:20619W81
DKK 1.049,- DKK 1.399,-
EUR 140,50 EUR 187,38
Vælg farveRaven
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den klassiske Falen Hoodie Women har været en kolossal succes, så det er meget nærliggende at udvide sortimentet med denne lidt lunere udgave til efterårs- og vinterbrug. Grundlæggende helt samme design og detaljer, men bomuldsmaterialet er på denne nye Falen Wooly Hoodie Women skiftet ud med et virkelig lækkert og eksklusivt tekstil, som er sammensat af 58% polyester, 24 % uld og 10% polyamid og 8% silke. Et sublimt tekstil, der på fornem vis forener komfort, optimal varmeregulering og hurtigttørrende og fugttransporterende egenskaber. Og at materialet så samtidig har en flot nistret overflade, der viser, at der udelukkende er brugt genindvundne materialer, er blot en ekstra bonus!  

Forstærkningerne på den nederste kant, ved lommerne og ved ærmeafslutningerne er af slidstærkt WindStretch™.

Så til både hverdagsbrug og på turene i det fri kan denne Falen Wooly Hoodie Women fra Klättermusen nemt gå hen og blive din nye favorit! Det er en virkelig lækker hættetrøje, som i sit design i sandhed bærer Klättermusens DNA.

Den smarte og rummelige hætte er med den for Klättermusen så karakteristiske sammensnøring, så man kan holde varmen omkring hovedet og lukke af for den kølige vind, når man sidder og hygger foran bålet. På fronten er der fundet plads til et par stiklommer, som holder styr på de medbragte småting eller bare er rare at putte hænderne i, når vinden bider. Lommerne er foret med et strækbart materiale, der er dejligt at putte hænderne i.

De formsyede ærmer munder ud i ærmeafslutningerne, som er lavet med tommelfingergreb, så ærmet fikst kan trækkes godt udover håndryggen.

Klättermusen Falen Wooly Hoodie Women er skåret med forlænget rygstykke og på ryggen er det diskrete panel reflekterende, så du kan ses i mørket.

Så selv en hættetrøje formår Klättermusen altså at gøre noget ekstra ud af!

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Forstærkning: WindStretch® Nylon
Fleece: 8 % Silk
Vægt: 380 g
Fleece:
58% Polyester
Fleece:
24% Wool
Fleece:
10% Polyamide
Forstærkning:
68% Polyamide
Forstærkning:
20% Polyester
Forstærkning:
12% Elastane

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Lagerstatus

Prismatch