Produktet er tilføjet kurven
Fjällräven

Expedition X-Lätt Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.399,- DKK 1.799,-
EUR 187,38 EUR 240,95

Expedition X-Lätt Jacket Women

DKK 1.399,- DKK 1.799,-
EUR 187,38 EUR 240,95
Vælg farve

Beskrivelse

Denne meget lette og lune Expedition X-Lätt Jacket Women er Fjällrävens bud på en alsidig fiberjakke, som både kan bruges alene som lun yderjakke om sensommeren og hen på efteråret eller som det isolerende mellemlag under en vandtæt skaljakke under de mere krævende forhold. Sammenpakket i egen inderlomme hverken fylder eller vejer den meget at have med i rygsækken, men jakken giver en fortrinlig varme, når det behøves.

Expedition X-Lätt Jacket Women er foret med en tilpas mængde kunstfiber, der binder store mængder luft i forhold til fyldvægten, om som holder sit løft (og dermed på varmen), når det bliver fugtigt. Denne lette og stærke fiberforing - som i øvrigt er fremstillet af 80% genindvundet polyester - er i udgangspunktet er meget sammenligneligt med fiberforingen fra anerkendte PrimaLoft®, altså på samme måde meget hydrofobisk, så jakken er meget vejrresistent.

Yder- og indermateriale er af et vindtæt og vandafvisende materiale af 100% genanvendt nylon, som samtidig har meget fine varmeregulerende egenskaber, så jakken føles behagelig ind mod kroppen.

På fronten er der fundet plads til et par stiklommer til de kolde fingre, og indvendigt findes en praktisk, lynlåslukket lomme til fx mobiltelefon og andre værdier. Og denne inderlomme kan altså så vrangvendes og bruges som pakkepose til jakken.

Bag den robuste YKK® -frontlynlås er der beskyttende stormflap, som sammen de komfortable kantbånd ved ærmeafslutningerne og den justerbare talje effektivt holder kolde vind ude og den varme luft indenunder jakken.

Hermed er Expedition X-Lätt Jacket Women en uhyre let, behagelig og dejlig lun jakke, som er perfekt til hverdagsbrug herhjemme til den kolde og blæsende sensommer og det rå efterår, såvel som alle eventyrene i det fri i hele vinterhalvåret.

En rigtig lækker og meget velsiddende fiberjakke!     

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Modelhøjde: 178 cm
Modellen bruger størrelse: Small
Foring: PrimaLoft®
Vægt: 290 g
Ydermateriale:
100% Recycled Nylon
Indermateriale:
100% Recycled Nylon
Fyld: Polyester
Fyldvægt : 60 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch