CamelBak

Eddy®+ Kids .40L

Prismatch Læs mere
DKK 149,-
EUR 19,96

Eddy®+ Kids .40L

Varenr:CB2472
DKK 149,-
EUR 19,96
Vælg farveSkate Monsters

Beskrivelse

Flip-Bite-Sip! Den legendariske og prisvindende Eddy®+ fra CamelBak® er nu kommet i en rigtig flot og lækker miniudgave til familiens yngste, klar til de første eventyr i det fri!

Eddy®+ Kids .40L på 0,4 liter er fremstillet i BPA (Bisphenol A) -frit Echo™, som er et drønstærkt, brudsikkert, bæredygtigt og på ingen måde sundhedsskadeligt plastmateriale.

Også selve slangen på Eddy®+ Kids .40L er selvfølgelig i et 100% BPA (Bisphenol A) -frit plastmateriale, som heller ikke udskiller sundhedsskadelige stoffer.

Denne geniale drikkeflaske åbnes og lukkes med en finger eller tænderne ved hjælp af en lille tangent på mundstykket, hvor den gennemprøvede Big Bite™ -ventil af helstøbt silikone sørger for let og problemfrit væskeindtag uden irriterende dryp.

Dette betyder, at der kan drikkes af flasken, uden at den skal vippes. Et lille bid i ventilen og et let sug er alt, der skal til. Alternativt kan det indvendige rør fjernes og man hælder af flasken på traditionel vis. En lille ventil under mundstykket sikrer, at der ikke dannes undertryk i flasken - simpelthen genialt! Og flasken er selvfølgelig helt tæt, når der ikke drikkes af den.

CamelBak® Eddy®+ Kids .40L er med sin standard 63 mm åbning meget nem at fylde (også med isterninger) og efterfølgende rengøre. Gevindstykket passer selvfølgelig på andre typer af låg med samme diameter og de fleste vandrensningssystemer.

Når Eddy®+ Kids .40L ikke lige transporteres i sidelommen på rygsækken, vil man sætte pris på det velfungerende fingergreb på låget, hvor også en karabin selvfølgelig kan fastgøres.

Og hvis det ønskes, kan Eddy®+ Kids .40L rengøres i opvaskemaskinen.

Historien om CamelBak® tager sit udgangspunkt tilbage i 1988, hvor en cykelentusiast ved navn Michael Eidson deltager i det nærmest umenneskelige cykelløb med det passende navn Hotter´N Hell 100. For det er lige hvad det er: 100 engelske mil eller godt 150 kilometer gennem den nådesløse sommervarme i Wichita Falls i Texas. Under sådan et løb skal der naturligvis masser af væske til, men antallet af forsyningsdepoter, hvor vandflaskerne kunne fyldes, var ganske få.

Michael Eidson arbejdede som førstehjælpsredder, så han fik den idé at fylde en IV-pose, altså en væskepose til intravenøst brug, og stoppe den ned i en hvid tubesok, så væsken ikke skulle blive for varm. Posen blev anbragt i ryglommen på hans cykeltrøje og slangen blev trukket hen over skulderen og fikseret på brystet med en tøjklemme. Til stor morskab for de øvrige deltagende, der stadig kun havde deres vandflasker, medens Eidson kunne drikke medens hans cyklede. Det første drikkesystem var hermed født!

En anden cykelentusiast, Jeff Wemmer, faldt dog pladask for idéen. Faktisk i en sådan grad, at han i den følgende periode prøvede at sælge disse nye drikkesystemer under alle de løb, han deltog i. Derudover påbegyndte han i 1993 et omfattende road trip, hvor han på motorcykel opsøgte samtlige cykelbutikker fra Florida til Californien for at holde liv i den nystartede virksomhed. Prototypen af drikkesystemet, kaldet CamelBak®, blev spændt bag på motorcyklen, og de indsamlede ordrer blev øjeblikkeligt faxet tilbage til hovedkontoret.

Og derfra har det kostet mod, overbevisning og et brændende engagement at udvikle det lille firma med en enkelt, ambitiøs sælger, som først solgte intravenøse poser i tubesokker, til det, CamelBak® - med deres særdeles omfattende sortiment - står for den dag i dag, nemlig markedets absolut førende leverandør af drikkesystemer og -flasker til aktive idrætsudøvere og friluftsfolk.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Halsåbning : 63 mm
Volumen : 0,4 liter
Diameter: 8 cm
Højde: 18 cm
Vægt: 155 g
Echo™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch