Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Black
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Duality Insulated Waterproof Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.799,- DKK 2.399,-
EUR 240,95 EUR 321,31

Duality Insulated Waterproof Jacket Women

Varenr:FDUJA
DKK 1.799,- DKK 2.399,-
EUR 240,95 EUR 321,31
Vælg farveBlack
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En tilpas foret og derfor dejlig lun Gore-Tex® -jakke til en yderst rimelig pris!

Hvis du er på udkig efter en både stilfuld, funktionel og lun Gore-Tex® -jakke med et bredt anvendelsesområde, er denne forede, forbavsende lette og meget gennemførte Duality Insulated Waterproof Jacket Women fra nordengelske Montane et spændende emne. En perfekt jakke til de kolde og våde efterårs- og vinterdage herhjemme, hvor man ikke gider at iføre sig flere lag trøjer under sin yderjakke.

Og jakker som denne Duality Insulated Waterproof Jacket Women har vi manglet, for vi må erkende, at der har været en stadig stigende efterspørgsel på forede efterårs- og vinterjakker, der udover at holde én tør, også holder én varm, uden at man nødvendigvis behøver at tage en ekstra trøje eller fleecejakke på. Og heldigvis har de hos Montane oplevet samme tendens, så vi nu i Friluftslageret kan præsentere denne helt vind- og vandtætte, forede og samtidig ganske lette Duality Insulated Waterproof Jacket Women.

Montane Duality Insulated Waterproof Jacket Women er fremstillet af en både slidstærk og smidig 40 Denier Nylon Plain Weave med den velkendte og velfungerende Gore-Tex® Performance -membran, der gør jakken 100% vandtæt og åndbar, så overskudsvarmen og fugten kan undslippe.

Duality Insulated Waterproof Jacket Women er foret med den eksklusive kunstfiber, PrimaLoft® Gold, som er en helt unik mikrofiberisolering, hvor man med stort held har forsøgt at efterligne dunenes isolerende egenskaber ved hjælp af en speciel kunstfiberstruktur. Men modsat dun kollapser kunstfiberen ikke, hvis den bliver fugtig, og derfor bibeholdes de isolerende egenskaber. Dette unikke fiberfyld er i øvrigt sammensat af 55% genindvundet polyester.

Indvendigt er jakken foret med en silkeblød og virkelig lækker PEAQ Synthetic ECO, som udelukkende af fremstillet af genbrugsmaterialer.

Hætten, som i øvrigt kan rulles sammen, hvis man ønsker det, er forsynet med en tilpas dyb og formbar skygge, der holder sneen og den kolde vind væk fra ansigtet når det rigtig fyger. Denne velsiddende hætte kan naturligvis reguleres i både omkreds, dybde og volumen for at opnå den rette pasform, hvor hætten helt følger hovedets bevægelser.

Montane Duality Insulated Waterproof Jacket Women er udstyret med et par tilpas højt placerede og lynlåslukkede stiklommer med lækkert fleecefor foruden en velplaceret brystlomme, alle med vandresistente YKK® AquaGuard® -lynlåse, og indvendigt findes en mesh-lomme til ekstrahandskerne og andre medbragte småsager, man vil have opbevaret sikkert og forsvarligt.

Den meget robuste, vandtætte og tovejs regulerbare frontlynlås - som er udstyret med bagvedliggende og afstivet stormflap med hagebeskytter øverst - er en gennemprøvet YKK® AquaGuard® VISLON®, og en rigtig smart detalje ved knaplukningen nederst på stormflappen er i øvrigt, at man herved - grundet den tovejs lynlås - kan lukke op nedefra og få masser af luft til mave og bryst, og samtidig have god beskyttelse omkring hovedet og halsen. Og det fungerer bare!

For at holde varmen inde og den kolde luft ude, lukkes de asymmetriske ærmeafslutningerne sammen med gedigne Velcro® -lukninger af den smidige slags, der ikke hænger i alting, og nederst snøres jakken til med en enhåndsbetjent snorelukning i hver side.

Sådan - en superb jakke til såvel alle de urbane eventyr som den årlige skitur. Duality Insulated Waterproof Jacket Women tackler det hele!

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. Og den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Membran: Gore-Tex®
Foring: PrimaLoft® Gold
Vægt: 535 g
Materiale:
40 D Plain Weave Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch