InStock
Spar 20%
Vælg farve Black
Osprey

Daylite Plus

Prismatch Læs mere
DKK 439,- DKK 549,-
EUR 58,80 EUR 73,53

Daylite Plus

Varenr:10002925
DKK 439,- DKK 549,-
EUR 58,80 EUR 73,53
Vælg farveBlack

Beskrivelse

Denne miljøvenlige Osprey Daylite Plus er med sin volumen på ca. 20 liter en rigtig spændende rygsæk for dig, der kan lide at vandre med let oppakning, uden at det må gå ud over bærekomfort og slidstyrke. Mange letvægtsrygsække har vi haft igennem vores sortiment gennem tiden, men når det gælder slidstyrken på de tynde og lette materialer, har det ofte været så som så med den.

Det får denne Daylite Plus gjort op med! En virkelig lækker rygsæk, der er en sand letvægter i sin klasse - og uden, at der er gået på kompromis med alle de fantastiske tekniske detaljer og funktionaliteter, der kendetegner de øvrige dagtursrygsække i Ospreys velassorterede rygsækprogram. Og at den designmæssigt samtidig er en fryd for øjet gør, at vi er af den faste overbevisning, at Daylite Plus går en rigtig stor fremtid i møde!

Alsidigheden understreges af den polstrede stiklomme indvendigt, hvor laptop eller tablet ligger godt beskyttet, og Osprey Daylite Plus er således en super alsidig, meget let, yderst detaljerig og velsiddende rygsæk, som både kan bruges til dagturene i det fri og som praktisk hverdagsrygsæk til mere urbant brug.

Daylite Plus er fremstillet af Bluesign® -certificerede tekstiler, GRS-certificeret genanvendt polyester og 100% PFC-fri DWR-behandling, altså et bæredygtigt materialevalg, der både er holdbart og kan tage år med hverdagsslitage.

Til Daylite Plus har Osprey udviklet et velspolstret, meget velventilerende og superlet bæresystem. Skulderstroppernes anatomisk korrekte skæring går nærmest i ét med selve rygsækken og den indstillelige brystrem (med indbygget nødfløjte) gør dels, at skulderremmene ikke kan glide ud over skuldrene, og dels sikrer det en ensartet belastning af skulderpartiet. Polstringerne består af en perforeret og luftig skum, og indvendigt er skulderremmene foret med en velventilerende 3D mesh. Det justerbare mavebælte, som i øvrigt kan afmonteres, holder rygsækken ordentligt på plads, så den ikke rutsjer fra side til side.

Osprey Daylite Plus er forsynet med et regulært hovedrum på 20 liter til proviant, ekstra tøj osv, og dette hovedrum åbnes med tovejs lynlås. I hovedrummet findes en lille lomme til værdierne og foran selve hovedrummet findes en praktisk lynlåslomme, der er ganske praktisk til den lette vind- eller regnjakke. På fronten er der fundet plads til en lille lynlåslomme til de sager, man nemt og hurtigt skal kunne komme til, og på hver side findes en rummelig stretch-lomme, som snildt sluger en enliters drikkeflaske.

Kompressionsremmene med stikspænder på hver side holder vægten godt ind til ryggen og minimerer effektivt eventuel overskuldsvolumen.

Da Daylite Plus er udviklet med øje for krævende friluftsaktiviteter, er der selvfølgelig særskilt lomme og udtag til dit drikkesystem og en lille løkke til nøglerne. Et praktisk bærehåndtag på toppen gør det nemt at transportere rygsækken, når den ikke lige befinder sig på ryggen.

Således bør de gennemtænkte detaljer og det flotte design derfor skærpe din opmærksomhed, hvis du er på udkig efter en let, teknisk og virkelig flot lavet turrygsæk til de kortere ture.

Detaljeoversigt:

∙ Fremstillet af bæredygtige og genindvundre materialer.
∙ Velventilerende og komfortabelt bæresystem.
∙ Brystrem med indbygget nødfløjte.
∙ Indvendig stiklomme til dokumenter og papirer
∙ Adgang til hovedrum gennem tovejs lynlås.
∙ Indvendig stiklomme til dokumenter og papirer.
∙ Polstret lomme til computer eller tablet.
∙ Rummelig lynlåslukket lomme foran hovedrummet.
∙ Lille lynlåslukket frontlomme til de småting, man hurtigt skal kunne komme til.
∙ Rummelig stretch-lomme på hver side til fx drikkeflasker.
∙ Kompressionsrem på hver side, så overskudsvolumen minimeres.
∙ Lille nøglekarabin i den ene lynlåslomme.
∙ Forberedt til drikkesystem.
∙ Adgang til hovedrum gennem tovejs lynlås.
∙ Aftageligt mavebælte.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Volumen : 20 liter
Ryg: Fast
Sidelommer: Ja
Drikkesystem: Forberedt
Vægt: 590 g
300 D Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

Luft

MÆND

KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Osprey

Lagerstatus

Prismatch