Big Agnes

Copper Spur HV UL4 Footprint

Prismatch Læs mere
DKK 799,-
EUR 107,02

Copper Spur HV UL4 Footprint

Varenr:TFFHVCS420
DKK 799,-
EUR 107,02
Vælg farveGray

Beskrivelse

Med dette footprint, der passer til Copper Spur HV UL4, beskyttes teltbunden effektivt, ligesom dette teltunderlag - ved hjælp af det geniale TipLok Tent Buckle™ i hvert hjørne - gør det muligt at benytte sig af den særlige fast and light-konfiguration kun med stænger og oversejl, så du har et superlet shelter med meget lille pakkevolumen.

Med et teltunderlag som dette nedsættes kondensdannelsen i bunden af teltet markant, eftersom det er fordampningen fra jorden, der er den primære kilde til kondens i teltet.

Copper Spur HV UL4 Footprint vejer kun 312 gram og er fremstillet af en slidstærk rip-stop nylon, der er belagt med en krydsforbundet polyurethan og en slidstærk DWR (Durable Water Repellency)-behandling.

Et rigtig godt supplement til dit dyrebare telt fra Big Agnes!

Wonder why we call our company Big Agnes? Because, why not? Because we all have a truck drivin’ mountain mama that we know and love? Because there’s a 12,000 foot peak north of Steamboat Springs with the same name? Yeah, all that.
- Team Big Agnes

Dette lille specialistfirma med det pudsige navn holder til i Steamboat Springs i det nordvestlige Colorado, og kendetegnende for Big Agnes er den forbilledlige dedikation til udvikling af specialprodukter til de krævende aktiviteter i det fri. Et mærke, der på mange punkter adskiller sig fra mængden af kvalitetsmærker.

Da filosofien bag produktudviklingen og passionen for at skabe disse særlige produkter minder meget om det vi oplever hos andre specialmærker som fx Klättermusen, var det meget naturligt for os at udvide sortimentet med teltene fra Big Agnes. Og filosofien er simpel: Big Agnes vil lave pålidelige og alsidige telte, der samtidigt er funktionelle og fantastisk lette - og det er en målsætning, der i sandhed er blevet indfriet!

Markedet for Big Agnes' tekniske specialprodukter er her i Europa fortsat relativt lille, og de meget gennemtænkte og ressourcekrævende produktløsninger er ikke altid den umiddelbare vej til kommerciel succes - og dette er i virkeligheden nok den væsentligste årsag til, at der er så få specialmærker på markedet! De fleste andre producenter må indgå forskellige kompromisser i produktudviklingen for at ramme den brede målgruppe. Dette ses ikke hos Big Agnes! Her er man fast besluttet på udelukkende at fokusere på produktudvikling målrettet de forskellige aktiviteter under åben himmel.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vandsøjletryk, bund : 1200 mm
Pakkevolumen, højde: 5 cm
Pakkevolumen, længde: 20 cm
Pakkevolumen, bredde: 13 cm
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 312 g
Bund:
Ripstop Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch