Produktet er tilføjet kurven

Beskrivelse

NB! Skal ovnen bruges i teltet, skal en Gstove Mesh Tent Protector tilkøbes!

Dette Cooking View Tent Stove er fremstillet af ekstra robust og rustfrit stål og udviklet til dem, der både kan lide at campere, men som samtidig vil have nogle af de madlavningsmuligheder, som man kender hjemmefra.

Cooking View Tent Stove er således udstyret med en integreret bageovn i bagenden og forskellige madlavningsmuligheder på toppen, så du både kan lave friskbagt brød, lasagne, pizza eller alt muligt andet ovnbagt, når du er på dine ture i det fri.

Den forhøjede bagkant på ovnen giver optimalt træk gennem ovnen, hvilket øger forbrændingen, optimerer effektudnyttelsen og mindsker brændeforbruget. På selve døren findes et pladeformet luftindtag, som - når den står helt åben - gør ovnen meget varm meget hurtigt og giver god varme i teltet. Og selv på lavest muligt luftindtag vil ovnen fortsat kunne holdes i gang, når man har opnået den ønskede temperatur i teltet. Døren kan helt afmonteres, hvilket gør det nemmere at ryste aske og brænderester ud af brændkammeret, når ovnen skal pakkes sammen. Og så er døren lavet med glasparti, som både giver hygge og som gør det muligt at følge med i forbrændingen.

Benene foldes sammen under transport for at ovnen skal fylde mindst muligt, og når ovnen skal i brug, fikseres benene med robuste splitter, så ovnen står bomstabilt. Ønskes yderligere højde, kan benene erstattes med 30 cm Legs for Cooking/Heat.

Standardhøjden på den medfølgende skorsten er 237 cm. og under transport passer den adskilte skorsten lige ind i brændkammeret, så pakkevolumen er mindst mulig. På toppen af skorstenen findes en røgfordeler, der sikrer, at røgen fordeles ligeligt til alle sider, så mest mulig varme holdes i teltet, medens røgen roligt siver ud. Ønskes ekstra højde eller anderledes vinkel på skorstenen, kan ekstra rørstykker selvfølgelig tilkøbes.

Indeni selve brændkammeret findes en udtagelig rist, som sikrer den mest effektive forbrænding, hvor man undgår dannelsen af store kulstykker i bunden af ovnen, men i stedet får dannet et regulært askelag i bunden af ovnen efter fuldendt forbrænding. Risten kan dog fjernes, hvis man ønsker at fyre med større stykker ved, dog ikke længere end 23 cm. i længden.

Bærehåndtagene på toppen af ovnen gør den nem at håndtere og de kan desuden både bruges som lille tørreplads til fx de våde sokker, men også som praktisk afsætningsplads for gryde eller pande. Og også bærehåndtagene foldes ned under transport for at minimere den samlede volumen.

Der medfølger desuden en praktisk askeskraber til rengøring af ovnen. Denne askeskraber gør det nemt at fjerne aske og små træstykker under risten i brændkammeret, når ovnen er i brug, så man sikrer, at ovnen altid har den rette lufttilførsel og dermed den optimale effekt. Under transport placeres askeskraberen ligeledes i brændkammeret, så der er styr på alle smådelene.

Gstove AS er en lille norsk familievirksomhed, som er drevet af friluftsentusiaster, der bruger enhver mulighed for at komme ud i naturen. Og netop dette er grunden til, at Gstove udvikler produkter af meget høj kvalitet, der giver både voksne og børn mulighed for at nyde turene i det fri - året rundt - med størst mulig glæde og komfort. Gennemtestede og aldeles velfungerende produkter, der holder år ud og år ind.

Gstove udvikler således kun kvalitetsprodukter, der gør friluftslivet så enkelt og behageligt som muligt, og det uanset, om du camperer blot en enkelt nat eller bor ude året rundt.

I udgangspunktet designede og udviklede Gstove tilbage i 2009 en teltovn, da der på markedet ikke fandtes en ovn, der forenede den store effekt, den lave vægt, den uomtvistelige kvalitet med muligheden for at videreudbygge ovnen med forskelligt tilbehør efter den enkeltes ønsker.

Mange har forsøgt at kopiere flere af Gstove's unikke produkter, men Gstove er fortsat i en klasse for sig. De designer og udvikler fortsat nye produkter og innovative løsninger til friluftslivet, og sikkert og vist er det derfor, at mange spændende nyheder vil lanceres de kommende år. 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Pakkevolumen, bredde: 13 cm
Pakkevolumen, højde: 12 cm
Pakkevolumen, længde: 29 cm
Dimensioner, højde: 20 cm
Dimensioner, bredde: 22 cm
Dimensioner, dybde: 39 cm
Højde : 237 cm
Vægt: 9900 g
Stainless Steel

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch