InStock
Spar 28%
Vælg farve Indigo
Sea to Summit

Comfort Deluxe S.I. Regular Wide

Prismatch Læs mere
DKK 1.049,- DKK 1.449,-
EUR 140,50 EUR 194,07

Comfort Deluxe S.I. Regular Wide

Varenr:64-0039
DKK 1.049,- DKK 1.449,-
EUR 140,50 EUR 194,07
Vælg farveIndigo

Beskrivelse

Forestil dig et liggeunderlag, som er så komfortabelt, at du glemmer, at du ikke sover i din seng derhjemme! De helt vertikale sider på 10 cm. i højden afstedkommer et helt fladt og reelt liggeareal på hele 183 x 64 cm. så i kombination med den høje R-værdi (læs: De meget fine isolerende egenskaber) er dette det oplagte liggeunderlag til både shelter-turene året rundt og i autocamperen på de lange ferier.

Australske laver markedets mest innovative oppustelige liggeunderlag, så det er ingen overraskelse, at deres selvoppustende liggeunderlag også er noget udover det sædvanlige!

Sea to Summit hævder ikke at have genopfundet det selvoppustende liggeunderlag, de har blot med deres egen know-how tilført den ekstra ekspertise, som skal til for at skabe et række pålidelige og gennemførte underlag. Og dette vidunderlige Comfort Deluxe S.I. Regular Wide er et helt fantastisk liggeunderlag, som tager kampen op med de bedste og tykkeste fra bl.a. Therm-A-Rest!

Oversiden på dette luksusunderlag er af en blød, slidstærk og strækbar 30 Denier Stretch Knit, som er fantastisk behagelig og som får underlaget til at forme sig fuldstændigt efter kroppens konturer, medens undersiden af en robust men meget smidig 75 Denier Polyester er lamineret til den særlige skumkerne, hvor Sea to Summit enten benytter sig af deres egen Delta Core-V™ Technology eller som på dette underlag en Delta Core™ Technology, der består af særlige V-udskæringer på tværs i selve skumkernen, som øger luftindtaget, giver god støtte og minimerer pakkevolumen. Her har man så har sørget for, at den øverste skumvæg ind mod kroppen er tykkest for at tilgodese komforten og de isolerende egenskaber. Indvendigt er underlaget belagt med en antibakterielt behandlet TPU-coating.

Noget andet, der adskiller Sea to Summit fra de øvrige producenter, er den særlige multifunktionelle ventil med envejs membran, som gør det nemt og hurtigt at give underlaget det sidste pust, da man ikke skal holde underlaget for munden mellem pustene, ligesom en efterfølgende finjustering af hårdheden er meget nem at udføre. Og når så hele ventilen åbnes og vendes om, er det lynhurtigt at tømme underlaget for luft - og det fungerer bare, for luften kan så ikke komme ind i skummet igen pga. envejsprincippet!

Det rektangulære Comfort Deluxe S.I. Regular Wide er som nævnt 183 cm. langt og 64 cm. bredt og har en tykkelse på hele 10 cm. Og så leveres underlaget med både pakkepose og reparationssæt, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Type: Selvoppustende
R-værdi: 6,5
Højde: 10 cm
Længde: 183 cm
Bredde: 64 cm
Pakkepose: Inkluderet
Lappegrej: Inkluderet
Vægt: 1840 g
Bund:
75 D Polyester
Front:
30 D Stretch Knit
Fyld: Delta Core™ Technology

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch