Beskrivelse

Hultafors Club Hammer HM 2000 er en kompakt og slagkraftig mukkert med et bredt anvendelsesområde. Håndsmedet, sandblæst og klarlakeret hammerhoved af svensk kvalitetsstål med hærdede og planslebne slagflader og forarbejdet ud fra samme stolte traditioner og metoder, man har anvendt siden 1697.

Træskaftet er af robust hickory, som inden montering er blevet dyppet i linolie og opvarmet til 125˚C. Med denne proces beskyttes træet mod fugtangreb og giver desuden en behagelig gribeflade.

Brug denne Club Hammer HM 2000, når brændet skal kløves i din Kindling Cracker eller når de kraftige stålpløkker skal bankes i det hårde og stenede underlag.

Der er ingen tvivl om, hvad de fleste håndværkere tænker på, når de hører det svenskklingende navn, Hultafors - og det er tommestokken! Og det er egentlig ikke så overraskende, eftersom tommestokken blev opfundet og introduceret af Hultafors tilbage i 1883, udviklet af Karl-Hilmer Johansson, som på genial vis fik forenet det dengang moderne, metriske system med tommesystemet på ét og samme foldbare måleredskab.

Den dag i dag er tommestokke i forskellige afskygninger og materialer fra Hultafors stadig meget udbredte og de fleste håndværkere har et eksemplar eller flere i værktøjskassen. Men svenske Hultafors laver heldigvis andet end måleværktøj til håndværkere. De laver også nogle helt fantastiske økser og gedigne arbejdsknive, som vi gennem årene har haft stor glæde af i vore butikker.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Længde, total : 30 cm
Længde, skaft : 25 cm
Vægt: 2270 g
Hoved:
Steel
Skaft:
Hickory wood

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch