Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Narwhal Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Montane

Cloudmaker Duvet Down Jacket Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.429,- DKK 1.899,-
EUR 191,40 EUR 254,35

Cloudmaker Duvet Down Jacket Women

Varenr:FCMJA
DKK 1.429,- DKK 1.899,-
EUR 191,40 EUR 254,35
Vælg farveNarwhal Blue
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Med HyperDRY™ -imprægnerede dun, som i den grad øger vandresistensen og dunenes slidstyrke!

Engelske Montane har tre meget væsentlige kriterier, som alle skal opfyldes, førend et nyt produkt - efter at have været udsat for adskillige tests - sendes på markedet: Lav vægt, perfekt pasform og en uovertruffen funktionalitet. Og netop det faktum og sans for detaljen har affødt en sand perle af en dunjakke til piger, som tillige - rent kosmetisk - er særdeles vellykket!

Den helt nye Cloudmaker Duvet Down Jacket Women er en meget varm, let og meget vandafvisende dunjakke, fremstillet i markedets mest eksklusive materialer. Designet og udviklet til brug under kolde og krævende vejrforhold, hvor kun dunjakker er varme nok. Cloudmaker Duvet Down Jacket Women er skåret med et helt enestående snit, der på forbilledlig vis kombinerer en kropsnær og feminin skæring med en helt ubegrænset bevægelsesfrihed. Således sikres det, at kropsvarmen effektivt opfanges og forbliver under jakkens beskyttende ydermateriale.

Ydermaterialet på dunjakken er fremstillet af det yderst vejrresistente (læs: Meget vandresistente) og på bagsiden coatede Pertex® Quantum Pro Nylon, som er et eksklusivt og slidstærkt materiale, der til fulde udnytter dunfyldets fyldkraft gennem de vindtætte og meget vandresistente egenskaber. Pertex® Quantum Pro er et unikt nylontekstil, som er vævet sammen af ekstremt tynde fibre, hvilket giver denne ekstra fine, bløde og super lette ripstop-nylon.

Indersiden af jakken er en superblød mikrofiber kaldet PEAQ® Down, der er en helt duntæt metervare, som simpelthen føles silkeblød mellem fingrene og som sikrer god åndbarhed og fugttransport.

De over 200 gram imprægnerede dun, som udgør fyldet i Cloudmaker Duvet Down Jacket Women, er af den mest udsøgte, østeuropæiske dunkvalitet, der kan opdrives, hvor mindst 80% er af de fineste dun medens højst 20% er småfjer. Løftet er oppe på 650+ cuin, så selv en relativ beskeden dunmængde binder meget store mængder isolerende luft. Jakken er mellem inder- og yderside gennemsyet i nøje afmålte og særdeles velplacerede dunkamre for at fiksere dunfyldet bedst muligt.

Den særlige HyperDRY™ -imprægnering af dunene øger som nævnt i markant grad jakkens generelle vandresistens, ligesom bæreevnen i dunblandingen bibeholdes og slidstyrken øges.

Cloudmaker Duvet Down Jacket Women er selvfølgelig skåret med forlænget rygstykke og udstyret med to lynlåslukkede stiklommer, elegant skjult i jakkens sidesøm. Indvendigt er der fundet plads til en lynlåslomme til værdierne og en rummelig stretch-lomme til fx hue og handsker.

Jakken er forsynet med en helt fantastisk velsiddende og fuldt indstillelig hætte med afstivet skygge, som kan formes efter behov. Hætten er stor nok til at rumme en klatrehjelm og kan rulles sammen og fikseres, hvis den ikke er i brug.

Bag den frostsikre og robuste YKK® VISLON® -frontlynlås findes kantforstærket og knaplukket stormflap, som lynlåsen ikke så nemt bider sig fast i, og endvidere er der enhåndsjusterbar sammensnøring nederst, så den kolde vind ikke finder ind, og afslutningerne på de formskårede ærmer er med Velcro® -justerbare og delvis elastiske kantbånd, hvor disse elastiske paneler sikrer, at ærmerne slutter tilpas tæt og komfortabelt til omkring håndleddene.

En lille fræk detalje er de små gummigreb på alle lynlåsene, som gør dem rigtig nemme at få fat på - også med handsker på.

Montane Cloudmaker Duvet Down Jacket Women er et sandt stilstudie i lækre detaljer og forbilledlig forarbejdning. Og så leveres jakken selvfølgelig med vandtæt pakkepose.

Montane er et relativt lille firma, der i Danmark lever en forholdsvis anonym tilværelse. Og det er der en ganske åbenlys årsag til, for firmaet, der har adresse i Nordengland, tæt på den skotske grænse, fremstiller ikke kommerciel beklædning, der blot skal se godt ud i gadebilledet, nej, Montanes beklædningslinje kendetegnes først og fremmest ved ekstrem lav vægt, lille pakkevolumen og en ekstrem høj grad af funktionalitet.

Montane er ejet og drevet af folk med stor passion for spektakulære, sportslige udfordringer under de mest krævende omstændigheder. Og uanset, om du cykler, løber eller klatrer, er kravene til beklædningen under de forhold de samme, nemlig den lave vægt og lille pakkevolumen, der giver dig ekstra energi og plads til at medbringe proviant og andet udstyr og så den rette balance mellem åndbarhed og vandtæthed. For den brede beklædningslinje giver forbrugeren en forbilledlig mulighed for at vælge det helt rigtige produkt til den givne aktivitet.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 560 g
Pertex® Quantum Pro
Fyld: HyperDRY™ Down 80/20
Fyldvægt : 212 gram
Fyldvolumen : 650 cuin

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

BEKLÆDNING - KVINDER

VANDRE-, DAGTURS- OG ALPINRYGSÆKKE

HANDSKER

Luft

Luft

Kilde: Montane

Lagerstatus

Prismatch