Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Olive/Black
Vælg størrelse
On

Cloud Waterproof

Cloud Waterproof

Varenr:59.9884
Vælg farveOlive/Black
Vælg størrelse

Beskrivelse

Som at gå på en sky!

Det er der i sagens natur ikke mange, der har prøvet, men ifølge schweiziske On er det den følelse, der bedst beskriver den umiddelbare komfort, man oplever med Ons fodtøj.

On har med den unikke CloudTec® -teknologi skabt en fantastisk adaptiv sål på deres fodtøj, som både reducerer muskeltrætheden og som sænker pulsen. Her er tale om et multi-direktionelt dæmpningssystem, der fungerer både vandret og lodret og som kun er aktivt under skoens bløde landinger, altså præcis dér, hvor du har brug for det.

Opbygningen af sålen afstedkommer en individuel dæmpning, der som en enhed reagerer på dine unikke bevægelser.

Denne Cloud Waterproof er om noget et ikonprodukt for On. En fantastisk let og alsidig sko, som er skabt til hverdagens eventyr under alle forhold.

Den særlige Zero-Gravity™ -skum og CloudTec® -teknologien i mellemsålen sikrer de bløde landinger og det behagelige afsæt, medens de avancerede slidpuder på ydersålen sørger for det overlegne greb.

Den formstøbte hæl giver en god og tætsiddende pasform, og Speedboard® -indlægget mellem inder- og mellemsål omdanner den energi, der genereres, når din fod lander til fremadgående bevægelse. Det karakteristiske speed-snøresystem og den praktiske hælløkke gør det muligt for din fod hurtigt at glide ind og ud af skoen, men det elastiske snøresystem vil alligevel holde skoen solidt på plads, når du på farten. Der medfølger dog også et sæt traditionelle snørebånd, hvis brugen af et sådant foretrækkes.

Den 100% vind- og vandtætte membran i overdelen sikrer, at dine fødder holdes tørre under selv de mest regnfulde forhold, og de reflekterende detaljer gør, at du kan ses i mørket.

Så lad ikke vejret stoppe dine urbane eventyr - denne Cloud Waterproof vil holde dine fødder tørre og komfortable, både til hverdag og på storbyrejsen. Også når vejret viser tænder!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt pr. stk. : 281 gram
Sål: CloudTec®
Lukning: Laces
Vandtæt membran: Ja
Mellemsål: Zero-Gravity™ Foam
Lukning: Quick lace
Materiale: Kunststof
Indermateriale: Tekstil
Vægt: 562 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

30 dages returret

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?