Stanley

Classic Trigger-Action Travel Mug, 0.47L

Prismatch Læs mere
DKK 299,-
EUR 40,05

Classic Trigger-Action Travel Mug, 0.47L

Varenr:46-013101
DKK 299,-
EUR 40,05
Vælg farveHammertone Green

Beskrivelse

Nu kommer Stanleys legendariske design også til udtryk i denne Classic Trigger-Action Travel Mug, 0.47L, som er et rigtig lækkert termokrus, fremstillet af smukt anodiseret og rustfrit 18/8 ædelstål med dele i låget af BPA-frit polycarbonat. Et lidt slankere alternativ til den uhyre populære Classic One Hand Vacuum Mug, 0.47, men altså med helt samme volumen og endda med en smule bedre isolerende egenskaber.

Ved et simpelt tryk på en tangent på lågets bagside åbnes koppen, og der kan drikkes. Når tangenten slippes igen, lukker låget helt tæt, så du ikke får kaffe eller te i bunden af tasken eller bilen.

Den medbragte drik holdes enten kølig i op til 8 timer eller dejlig varm i op til 5 timer, så du også har varm kaffe til den lange køretur.

Og så kan Stanley Classic Trigger-Action Travel Mug, 0.47L selvfølgelig adskilles og vaskes i maskinen, hvis det ønskes.

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Diameter: 7,4 cm
Højde: 25,4 cm
Vægt: 360 g
Flaske:
Stainless Steel 18/8
Låg:
Polycarbonate

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch