Vælg farve Hammertone Green
Stanley

Classic Easy-Fill Wide Mouth Flask 0.23L

Prismatch Læs mere
DKK 219,-
EUR 29,33

Classic Easy-Fill Wide Mouth Flask 0.23L

Varenr:46-011401
DKK 219,-
EUR 29,33
Vælg farveHammertone Green

Beskrivelse

Retro. Classic. Iconic. Sexy. We don’t care what you call it, all we know is that this sturdy flask has your back and never lets you down - unless of course, it’s empty. Meet your new best friend.
-Stanley

En lækker lommelærke med ekstra stor åbning, som gør den nemmere at fylde. Perfekt til jagt, fiskeri og de fleste former for friluftsliv, hvor enten trofæet skal fejres eller solnedgangen blot skal nydes.

Stanley Classic Easy-Fill Wide Mouth Flask 0.23L er en robust lommelærke på ca. 230 ml, der er fremstillet af hammerlakeret og rustfrit 18/8 ædelstål med enkelte dele af BPA-frit polycarbonat.

Låget er fastgjort i et særligt beslag, så det ikke forsvinder i græsset eller mellem stenene. 

Historien om legendariske Stanley går helt tilbage til 1913, hvor William Stanley Jr. opfandt en termoflaske, som med brug af et vacuum mellem to stålvægge satte helt nye standarder for termoflaskernes isolerende egenskaber. Og denne opfindelse, som altså er over 100 år gammel, er stadig den bedste konstruktion, der findes, og den anvendes derfor af alle de førende producenter på markedet.

Med modsat alle andre termoflasker, er Stanleys modeller blevet ikoniske. Og de bruges af alle og til alle mulige formål, lige fra almindeligt hverdagsbrug til de krævende ture i det fri.

Generationer efter generationer har anvendt de karakteristiske grønne flasker, som godt nok ikke er helt så lette som så mange andre, men til gengæld er de bomstærke! Og det unikke design med den hamrede ståloverflade er kendt og elsket af mange.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Dimensioner : H: 19 / B: 7,6 / D: 3,8 cm
Volumen : 0,23 liter
Vægt: 145 g
Stainless Steel 18/8

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch