Produktet er tilføjet kurven
Robens

Chinook Ursa 8 PRS Tipi

Chinook Ursa 8 PRS Tipi

Varenr:130304
Vælg farveDark Green

Produktegenskaber

Oversejl i 100% vandtæt og slidstærkt polyester
Fordøren kan løftes op og anvendes som solafskærmning
Reflekterende barduner
Regulerbar Internal Apex™ Air Control styrer luftgennemstrømningen
Aflynelig bund medfølger
Udtag til skorsten
Reparationsmateriale til oversejlet medfølger, hvis uheldet er ude
Vi anbefaler at du tilkøber Stovepipe Port Protector Type 1 for ekstra beskyttelse

Beskrivelse

Den særdeles rummelige Robens Chinook Ursa 8 PRS Tipi fra Robens er en meget gennemført lavvu, som ikke er som de fleste andre! For her har man med en smart stangkonstruktion gjort det muligt at løfte hele den ene side op, hvilket afstedkommer et telt med en meget stor alsidighed. Foruden en meget stor vindstabilitet, bidrager denne konstruktion - sammen med det ekstra brede og udad skrånende indgangsparti - til en fantastisk rumfølelse og en sublim arealudnyttelse. Så også her er Robens så sandelig lykkes med at udvikle en gennemført og meget funktionel lavvu til en meget fordelagtig pris!

Den meget vindstabile Chinook Ursa 8 PRS Tipi huser snildt 8 voksne personer (plus et par børn) og er et enkeltvægstelt, hvor selve dugen er af Robens eget HydroTex™ HD RS, som er en slidstærk 75 Denier ripstop-polyesterdug, der på bagsiden er forsynet med en kraftig PU-belægning for at gøre materialet vandtæt. Indersiden af teltdugen er i øvrigt lavet i en lys farve for at give et godt lys indeni teltet. Alle syninger er naturligvis ekstra forseglede, så oversejlet er 100% vandtæt og tåler et vandsøjletryk svarende til minimum 5.000 mm, og spidsbelastningspunkterne er ekstra forstærkede.

Den lodrette A-dør sikrer nem adgang til teltet - særligt i dårligt vejr. Beskyttende udhæng over døren og i hele teltets omkreds beskytter døre og sider mod regnvand, der løber ned. Og en rigtig smart detalje er, at stangkonstruktionen til indgangspartiet kan adskilles og anvendes som tre lodrette stænger, hvormed du har mulighed for at hejse hele den nederste del op i hele 205 cm. højde, så du får et ekstra rummeligt samlings- og opholdstelt med et ekstra stort overdækket areal, som altså kan bruges i al slags vejr - både i regn og i sol. Og det er smart!

Derudover er der mange smarte løsninger på Chinook Ursa 8 PRS Tipi. Først og fremmest skal nævnes den medfølgende bund, som er monteret med en kraftig lynlås. Denne bund er af slidstærkt 210T Oxford Polyester, der både sikrer, at man får lukket godt af for kryb og kravl, men bunden med de tilpas høje sider holder også liggeunderlag og det medbragte habengut tørt. I bunden er der monteret en lynlås, som strækker sig fra døren og ind til midten, der gør det muligt at åbne bunden en bid, hvis fx en ovn skal stå i teltet eller man vil frigøre noget areal til det beskidte fodtøj, så skidt og mudder ikke slæbes ind i teltet.

Robens Chinook Ursa 8 PRS Tipi, som har en totalvægt på beskedne 14 kg, har en udvendig diameter på 425 cm. (475 cm, når indgangspartiet er løftet op) og højden er hele 300 cm, så der er god plads til 8 voksne eller fx 6 voksne og 4 børn. Teltet er meget nemt og hurtigt at rejse vha. af den særlige midterstang af anodiseret aluminium og så den afstivende ramme ved indgangsdøren, der monteres efterfølgende. De regulerbare ventilskakter, myggenettet bag døren og den regulerbare tophat (kaldet Internal Apex™ Air Control, som med et genialt snoretræk styres indefra) sikrer den helt rigtige luftgennemstrømning og et sublimt klima i teltet. Og så kan bardunerne på teltdugen fikst bundtes op og samles i de til formålet fastgjorte løkker, så man dels slipper for kludder i alle bardunerne, når teltet pakkes ud, og dels undgår de flagrende barduner, hvis ikke alle lige er i brug - endnu en virkelig gennemtænkt detalje!

Chinook Ursa 8 PRS Tipi er naturligvis lavet med udtag til en skorsten, hvis man på den kolde tid af året ønsker at medbringe en ovn.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal bærende stænger: 1
Antal sovende personer: 8
Vandsøjletryk, oversejl : 5000 mm
Vandsøjletryk, bund : 10000 mm
Pakkevolumen, diameter: 29 cm
Pakkevolumen, længde: 108 cm
Produktfamilie: Navigator Range
Længde: 425 cm
Bredde: 425 cm
Højde: 300 cm
Pakkepose: Inkluderet
Type: Lavvu
Vægt: 14000 g
Oversejl:
HydroTex™ HD RS
Bund:
210T Oxford Polyester
Stænger:
7001 anodiseret aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

30 dages returret

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?