Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Dark Green
Robens

Chaser 2 Tent

Prismatch Læs mere
DKK 2.249,- DKK 2.999,-
EUR 301,22 EUR 401,68

Chaser 2 Tent

Varenr:130316
DKK 2.249,- DKK 2.999,-
EUR 301,22 EUR 401,68
Vælg farveDark Green

Produktegenskaber

Max/min. vægt på 1,46/1,27 kg
FlexPitch™ for maksimal alsidighed
Indertelt og ydertelt kan bruges alene
Indertelt og ydertelt kan bruges alene
Tovejslynlås i toppen af døren for øget ventilation

Beskrivelse

Danske Robens har gjort det igen!

Med Chaser-serien kan danske Robens præsentere en serie af ikke bare uhyre lette men samtidig også ekstremt alsidige telte, hvor der er mulighed for at bruge både oversejl og indertelt alene, ligesom der er mulighed for at trække oversejlet halvvejs tilbage, så man kan ligge og nyde himmelen, når vejret tillader det.

Med oversejlet brugt alene, kan der medbringes et let shelter på ca. 800 gram, ligesom man ved brug af inderteltet alene som myggetelt kan tvinge vægten ned på 780 gram. Og på cykel- eller vandreturen, hvor hele teltet i sagens natur medbringes, er den totale pakkevægt for Robens Chaser 2 Tent på kun 1,46 kg. inkl. alle pløkker, pakkepose osv.

Robens Chaser 2 Tent, som altså er et topersoners telt, byder på det alsidige FlexPitch™ System, hvor et særligt ringophæng i teltet som nævnt gør det muligt at opsætte oversejl og indertelt i en konfiguration afhængig af vejret, så man på de varme nætter kan få delvist eller fuldt udsyn til nattehimlen - og uden at blive generet af irriterende insekter! Og når yderteltet eventuelt bruges alene, når man virkelig skal køre light & fast, fjernes tørresnoren fra inderteltet og sættes fast på stropperne til pløkkerne ved begge ender af midterstangen, hvilket gør det nemmere at bevare formen på oversejlet, mens man slår pløkkerne i.

Teltets lave egenvægt opnås gennem materialevalget, hvor oversejlet er af det rivstærke HydroTex™ NRS-T, som er en let og rivstærk 20 denier ripstop-nylon, der på ydersiden er silikonebelagt for at sikre 100% vandtæthed og stor slidstyrke, medens indersiden er PU-coatet for at kunne forsegle alle syninger med varmlufttape.

Oversejlet, som naturligvis kan spændes op i alle teltets hjørner efter behov, er syet med dobbelt foldesøm, hvor enderne i stoffet er foldet, så syningen går gennem fire lag stof i stedet for blot to. Dette øger både rivstyrken betragteligt, samtidig med, at vandtætheden øges betragteligt, og de fine ventilationsmuligheder (med oversejlet fastgjort) udgøres af den lavtsiddende ventilation rundt langs teltet, topventilationen ved døren og en tovejs lynlås i oversejlet.

Bunden i inderteltet går godt op ad siden og er af en let 20 denier ripstop-nylon, der er belagt med en krydsforbundet polyurethan, hvormed bunden i inderteltet modstår et statisk vandsøjletryk på minimum 5.000 mm. Resten af inderteltet er fremstillet af B3 Mesh, som er et net af åndbart og meget tætvævet polyester, hvor selv ikke de mindste kryb finder ind. Udstyrslommerne i siderne og tørresnoren i loftet i inderteltet holder styr på personlige småting som fx briller, pandelampe, vækkeur og de fugtige sokker.

Både selve teltstangen og de fire hjørnestænger, der i høj grad bidrager til den indvendige plads i teltet, er af robust 7001-T6 aluminium med en diameter på hhv. 8,5 og 7 mm, der er hærdet og anodiseret for at undgå korrosion.

Teltet entreres gennem den store sideindgang med tovejs lynlås, hvor også den praktiske apsis til rygsække, støvler og andet udstyr findes.

Robens Chaser 2 Tent er bare et rigtig lækkert lille cykel- og vandretelt, hvor der er kælet for alle de gennemtænkte detaljer, hvilket bl.a. viser sig ved de smarte bardun- og pløkfæste, der gør det nemt og hurtigt at rejse denne letvægter, som vi i sandhed spår en stor fremtid!

Chaser 2 Tent leveres med praktisk transportpose med snorelukning og reparationsmateriale til oversejlet, hvis uheldet skulle være ude.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Antal sovende personer: 2
Antal bærende stænger: 1
Vandsøjletryk, oversejl : 2000 mm
Vandsøjletryk, bund : 5000 mm
Mål, indertelt (H x L x B): 95 x 215 x 120 cm
Mål, ydertelt (H x L x B): 100 x 225 x 165 cm
Myggenet: Ja
Pakkevolumen, diameter: 13 cm
Pakkevolumen, længde: 39 cm
Pakkepose: Inkluderet
Vægt: 1460 g
Oversejl:
HydroTex™ NRS-T
Yderside:
Silikonebehandlet
Inderside:
PU-coated
Bund:
20 D 380 T Ripstop Nylon
Indertelt:
20 D Nylon
Stænger:
7001 anodiseret aluminium

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch