Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 25%
Vælg farve Charcoal Heather
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?
SmartWool

Cantar Colorblock Beanie

Prismatch Læs mere
DKK 195,- DKK 259,-
EUR 26,12 EUR 34,69

Cantar Colorblock Beanie

Varenr:SW011491
DKK 195,- DKK 259,-
EUR 26,12 EUR 34,69
Vælg farveCharcoal Heather
Vælg størrelse O/S Størrelsesguide?

Beskrivelse

Verdens bedste uldbeklædning!

Det var med meget stor glæde og stolthed, at vi i Friluftslageret som de første i Danmark kunne præsentere en serie af meget eksklusiv hovedbeklædning fra de amerikanske eksperter inden for produktion af uldbeklædning, SmartWool, fra hvem vi gennem de sidste mange år har haft fornøjelsen af at sælge sokker af enestående kvalitet.

Den flotte Cantar Colorblock Beanie fra SmartWool er en rigtig flot hue, der går godt ned over ørerne. Huen er fremstillet i den blødeste merinould blandet med forstærkende polyester, og for at give optimal varme på de koldeste dage, når kulden rigtig bider, er der mulighed for at give huen et ekstra ombuk omkring pande og ører.

Den velafstemte farvesammensætning understreger på smukkeste vis huens stilige udtryk, ligesom den dobbelt lags ribstrik giver huen et meget stilsikkert udtryk.

Udtryk din personlighed! Ingen anden beklædningsgenstand udtrykker din individualitet på samme måde som din hovedbeklædning - og så gør det jo ikke noget, at huen matcher undertøjet og skisokkerne!

I modsætning til andet uldbeklædning, der relativt hurtigt slides, har SmartWools beklædning en slidstyrke, der er helt unik - faktisk er det lige så stærkt, eller stærkere, end det meste undertøj i kunstfiber!

Men prøv selv: Har du først prøvet SmartWools fortræffeligheder, vil du aldrig have andet! Og husk: SmartWool er så sikre på, at du nok skal blive tilfreds med deres produkter, at de yder 30 dages fuld tilfredshedsgaranti eller pengene retur - sådan! 

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 86 g
Materiale:
55% Merino Wool
Materiale:
45% Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

SOKKER

Luft

BH'ER

Luft

HUER

Luft

Kilde: SmartWool

Lagerstatus

Prismatch