Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 20%
Vælg farve Red
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Fjällräven

Canada Wool Padded Jacket

Prismatch Læs mere
DKK 1.749,- DKK 2.199,-
EUR 234,26 EUR 294,53

Canada Wool Padded Jacket

Varenr:81155
DKK 1.749,- DKK 2.199,-
EUR 234,26 EUR 294,53
Vælg farveRed
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

En skovhuggerjakke til rigtige mandfolk!

Brug denne forede Fjällräven Canada Wool Padded Jacket som yderjakke eller som det isolerende mellemlag på de absolut koldeste vinterdage. Canada Wool Padded Jacket er fremstillet med et kraftigt ydermateriale af slidstærkt og varmende uld, som er meget tæt i strukturen for at øge slidstyrken og bibeholde pasformen, ligesom det sikrer en meget fin vindresistens.

Henover skulderpartiet og på albuerne er jakken forstærket med det legendariske G-1000®, som er en fantastisk vævning sammensat af 65% genindvundet polyester og 35% organisk bomuld. En blanding, der besidder nogle fantastiske vindafvisende og vandresistente egenskaber og som er meget slidstærk.

Læs mere om Fjällräven G-1000® her >>>

Disse egenskaber kan finjusteres ved den rette behandling med Greenland Wax, der gnides og herefter varmes ind i stoffet med fx et strygejern. Således er det også muligt at behandle stoffet lige nøjagtigt der, hvor man ønsker maksimal vandresistens.

Canada Wool Padded Jacket er fremstillet med foring af en eksklusiv Lavalan®, som primært består af en meget fin uldkvalitet fra Sverige, men også af en smule PLA, der er et bioplast, som er fremstillet af majsstivelse. Og ved at bruge denne fine uld som det primære isolerende materiale, vil man opnå en varmeregulering og fugttransport, som intet kunststof kommer i nærheden af. Et skønt materiale, der binder store mængder isolerende luft og giver god varme på de kolde og blæsende efterårs- og vinterdage.

Jakken er udstyret med en dejlig høj krave og åbnes med robuste trykknapper. Der er fundet plads til to stiklommer på fronten til de kolde fingre og en praktisk brystlomme til de medbragte småting, alle med knaplukning. Ærmeafslutningerne reguleres ligeledes med gedigne trykknapper.

En rigtig flot og klassisk skovmandsjakke!

Ideen, der startede en national bevægelse
Efter moden overvejelse har vi valgt at tage det gamle, hæderkronede Fjällräven tilbage i vort sortiment. Først og fremmest fordi, deres produktlinje de senere år er blevet meget interessant, bl.a. med deres flotte retro-design på en række produkter, men også fordi deres beklædning i den legendariske G-1000® og de klassiske bomuldsskjorter fortsat er efterspurgt - og med god grund!

Historien om Fjällräven starter tilbage i 1950, hvor Åke Nordin - en ung knægt på 14 år fra Örnsköldvik i Nordsverige med stor interesse for friluftsliv - ville begive sig på en længere fjeldvandring. Han havde dog store problemer med datidens rygsække, da de føltes som små, pæreformede tasker med et for ringe bæresystem, hvor for meget af vægten sad som en byrde lige over bagdelen.

Den unge Åke tog sagen i egen hånd og byggede en ramme af træ, der gav en langt bedre aflastning og vægtfordeling, således bærekomforten dels blev langt bedre og dels gjorde det muligt at bære tungere oppakning.

De følgende år fik flere og flere øjnene op for denne rammerygsæks fortræffeligheder, og til sidst blev behovet så stort, at Åke Nordin i 1960 startede virksomheden, der blev døbt Fjällräven. Firmanavnet skyldtes Åkes store beundring for det lille rovdyr, der lever på de barske, svenske fjelde og som tilpasser sig naturens luner og årstidernes skiften.

Det startede i et lille kælderrum i Örnsköldvik, men i dag har Fjällräven markedsandele i det meste af verden. Og grundideen er den samme som den var for snart 50 år siden, nemlig at kunne tilbyde funktionel beklædning og udstyr, der gør oplevelserne på turene i det fri større.

Og stedse arbejder Fjällräven på nye innovative designløsninger, forbedrede materialer og i det hele taget med fokus på funktionalitet og lav vægt. Alle faktorer, der giver dig større frihed, når du færdes i det fri.

Se vort udvalg af Fjällräven her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Forstærkning: G-1000® Eco
Vægt: 867 g
65% Wool
30% Polyester
5% Other Fibers

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx. skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Luft

Kilde: Fjällräven

Lagerstatus

Prismatch