Travellunch

Beef & Potato Hotpot, single

Prismatch Læs mere
DKK 49,-
EUR 6,56

Beef & Potato Hotpot, single

Varenr:50131
DKK 49,-
EUR 6,56

Beskrivelse

Bemærk: Næringsindhold er angivet pr. 100 g.

Nu har vi efterhånden prøvet alt, hvad der er af frysetørret mad på markedet, og for os er der ingen tvivl: Tyske Travellunch laver så absolut markedets mest velsmagende retter af frysetørret mad!

Der er et varieret udvalg af såvel vegetar- som kødretter og alle retter indeholder den perfekte balance mellem energi, proteiner og kulhydrater, der skal til på de krævende ture i det fri med tung oppakning.

Enkeltportionerne indeholder 125 gram frysetørret mad, og afhængig af model, tilsættes mellem 275 og 450 ml vand, der således giver i omegnen af et halvt kilo færdig mad. Og dette er faktisk nok til, at de fleste kan blive mætte. Ellers kan der, efter behov, spædes til med kartoffelmos, brød, pasta eller ris.

En stor fordel ved Travellunch er, at selve tilberedningen foregår i emballagen, da denne er udformet, så den er selvstående, når det varme vand hældes i. Hæld det kogende vand i posen, lad denne stå i 5-10 minutter (afhængig af årstid) og spis så direkte af posen. En meget simpel, men rigtig god løsning, da man hermed bruger meget lidt brændstof og efterfølgende i øvrigt slipper for diskussionen om, hvis tur det er til at vaske op!

Travellunch Beef & Potato Hotpot
Ingredienser: Kartofler (44 %), sødmælkspulver (12 %), oksekød (9 %), smørpulver, stegte løg, hærdet vegetabilsk fedt, gulerødder, flødepulver, salt, tomater, champignoner, porrer, ærter, urter og krydderier.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Kcal: 448
Kilojoule: 1880
Kulhydrat : 47,3 gram
Protein : 17,4 gram
Fedt : 21,1 gram
Anbefales til: 1 pers.
Vægt: 125 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lagerstatus

Prismatch