Vælg farve Forest Night/Green Moss
Vælg lynlås LZ
Y by Nordisk

Balance 400 X-Large

Prismatch Læs mere
DKK 2.499,- DKK 3.199,-
EUR 334,71 EUR 428,46

Balance 400 X-Large

Varenr:85041
DKK 2.499,- DKK 3.199,-
EUR 334,71 EUR 428,46
Vælg farveForest Night/Green Moss
Vælg lynlås LZ

Beskrivelse

Handmade in Germany!

Den meget spændende Balance-serie fra Y by Nordisk består af en række super gennemførte og eksklusive dunposer, som er kendetegnet ved den særlige FlowGate™ -konstruktion med langsgående dunkanaler på oversiden, som effektivt fikserer dunfyldet, så det ikke flytter sig for meget rundt, og så anvendelsen af imprægnerede Crystal Down™ Dry -dun, som gør, at fyldet er mere vandresistent og bedre holder sit løft, hvis det skulle blive fugtigt - og som tørrer hurtigere, end et traditionelt dunfyld.

Selvfølgelig håndlavet i særdeles eksklusive materialer, forbilledlig forarbejdning og i det hele taget Y by Nordisk' uovertrufne kvalitetsstandard, som her går op i en højere enhed.

Der findes mange gode dunsoveposer på markedet, men kun Y by Nordisk udvikler og fremstiller deres dunsoveposer på egen fabrik i Tyskland, hvor de skrappe kvalitetskrav også nøje gennemgås - og hvor den efterfølgende service er i top! Y by Nordisk fremstiller således nogle af markedets mest gennemførte dunprodukter, og deres nye Balance-serie, hvor man så sandelig får meget eksklusive dunsoveposer til en rimelig pris, forventer vi os rigtig, rigtig meget af.

Balance-serien er ligesom Y by Nordisk' øvrige dunsoveposer skåret med en rigtig god pasform. Den er konstrueret en tilpas rummelig omkring overkroppen, er fremstillet af superlækre materialer og fyldt med de lækreste, hvide og imprægnerede gåsedun, kaldet Crystal Down™ Dry, som på denne serie er sammensat af 90% dun og blot 10% småfjer, der tilsammen har et flot løft på imponerende 700+ cuin. Og her skal man lige have in mente, at den europæiske standard altså er en tand hårdere end den amerikanske, da den svarer til et løft på minimum 760 cuin iht. US-standarden!

 Læs mere om dunsoveposers konstruktion, blandingsforhold, løft mv. her >>>

Y by Nordisk Balance 400 X-Large er med sine kun ca. 820 gram en meget let og lækker sovepose, hvor den nedre temperaturgrænse ligger på -3˚C jf. EN 13537-normen. Og således henvender Balance 400 X-Large sig til dig, der er ude efter en sovepose, der kan holde dig varm på de lidt køligere nætter på sommerfjeldet i Norge eller Sverige. Med sin komforttemperatur en bid under frysepunktet, er soveposen det oplagte valg fra det sene forår til et stykke hen i det tidlige efterår.

Konstruktionen af soveposen - med de langsgående FlowGate™ -kanaler på den øverste halvdel - gør det som nævnt muligt at fiksere dunblandingen på oversiden af soveposen for at sikre bedst mulig isolering, hvor der er mest behov for det. Soveposen er desuden syet med H-formede kamre for at undgå kuldebroer i det hele taget.

Yderposen er af en ekstrem blød og lækker PolyLight™ bestående af tætvævet ripstop-polyester, som foruden at føles nærmest silkeblød mellem fingrene også giver god vand- og smudsresistens. Inderposen er ligeledes fremstillet af en let ripstop-polyester, som dels føles yderst komfortabelt og dels sørger for god videretransport af overskudsvarme og kroppens fugtafgivelse. Balance 400 X-Large er som nævnt fyldt med det lækreste Crystal Down™ Dry, som i denne model udgør omtrent 440 gram af totalvægten.

Sammensat gør det udsøgte materialevalg, at Y by Nordisk Balance 400 X-Large ikke fylder mere end ca. 27 x 22 cm. i sammenpakket stand.

Y by Nordisk Balance 400 X-Large er selvfølgelig udstyret med dunfyldt stormflap bag den ankellange lynlås (som er tovejs for at kunne ventilere nedefra) og justerbar og dunfyldt, 3D-formet skulderkrave for at minimere varmetabet. Endvidere er posen forsynet med regulerbar og formsyet hætte og en indvendig lomme til fx mobiltelefon eller værdierne. Og så leveres Balance 400 X-Large både med pakkepose og med en stor opbevaringspose, hvori soveposen kan ligge tilpas luftigt mellem turene i det fri - det har den nemlig bedst af!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: 3 °C
Komforttemperatur mænd: -3 °C
Ekstremtemperatur mænd: -19 °C
Bredde, skulder : 77 cm
Bredde, fod : 51 cm
Længde: 235 cm
Personlængde : Max 205 cm
Opbevaringspose: Inkluderet
Pakkepose: Inkluderet
Pakkevolumen, diameter: 22 cm
Pakkevolumen, længde: 27 cm
Vægt: 820 g
Ydermateriale:
PolyLight™ Ripstop Polyester
Indermateriale:
Ripstop Polyester
Fyld: Crystal Down Dry™ 90/10
Fyldvolumen : 700 cuin
Fyldvægt : 440 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch