InStock
Spar 24%
Vælg farve True Black
Haglöfs

Backup 15"

Prismatch Læs mere
DKK 679,- DKK 899,-
EUR 90,94 EUR 120,41

Backup 15"

Varenr:338500
DKK 679,- DKK 899,-
EUR 90,94 EUR 120,41
Vælg farveTrue Black

Beskrivelse

Omsider er der fremstillet en computertaske, der er så pæn og funktionel, at den kan bruges til andet end den daglige transport af den dyrebare laptop og bøger.

Haglöfs Backup 15" er fremstillet af slidstærk 420 Denier HD Oxford Nylon med forstærkninger af 840 Denier Oxford Nylon og er udstyret med mange rigtig gode detaljer: For det første en velpolstret computerlomme med god lukning og bærehåndtag, så den kan tages ud og bruges alene. Og med sin volumen på 23 liter kan Backup 15", uden computerlommen, faktisk snildt bruges som dagtursrygsæk!

I det store rum, hvor computerlommen lægges ned, er der øverst en lynlåslukket lomme til cd'er eller strømforsyning.

Foran dette rum er der endnu et rum med ca. samme størrelse. Lynlåsåbningen til dette rum er lavet med to kiler nederst, der gør det muligt at åbne rummet helt, uden at al indholdet falder ud - en god detalje! Rummet indeholder en stor organizer, hvor der er god plads til både kalender, mobiltelefon, skriveredskaber, nøgler osv. osv. Derudover er der fundet plads til en stor, lynlåslukket lomme til alle de andre småting.

På rygsækkens front er der placeret endnu en lomme med vandtæt lynlås, og foran denne et elastisk og justerbart snøresystem til fx cykelhjelm eller regnjakke.

To kompressionsstropper på hver side får vægten helt ind til kroppen og minimerer evt. overskudsvolumen. Disse stropper kan med stikspænder hurtigt åbnes helt, så det er nemmere at komme til sine ting i rygsækken.

Backup 15" er udstyret med Haglöfs eget BackFit™ Technology -bæresystem, der sikrer komfort i særklasse! Bæresystemet består af en formstøbt rygplade af behageligt skum, anatomisk korrekt udformede skulderstropper med indstillelig brystrem og et mavebælte, der helt kan afmonteres, hvis man ønsker det.

Alt i alt en gennemført og lækker computertaske, der med sit design og funktionalitet sætter nye standarder for denne type taske.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Forstærkning: 840 D Oxford® Nylon
Dimensioner : H: 46 / B: 35 / D: 19 cm
Volumen : 23 liter
Anbefalet brug: Studie
Bæresystem: BackFit™ Technology
Regnslag: Ikke inkluderet
Dimensioner, laptop : H: 36 / B: 29 / D: 6 cm
Vægt: 960 g
420 HD Velocity® Nylon

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch