InStock
Spar 21%
Vælg farve Raven
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Klättermusen

Asynja Pants Women

Prismatch Læs mere
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35

Asynja Pants Women

Varenr:15585W11
DKK 1.499,- DKK 1.899,-
EUR 200,77 EUR 254,35
Vælg farveRaven
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Disse Klättermusen Asynja Pants Women er det oplagte supplement til den lette Asynja Jacket Women.

Asynja Pants Women er hermed en meget alsidig skalbuks, som sammenpakket i egen baglomme ikke optager megen plads i hverken dagturs- eller vandrerygsækken, og som samtidig er blandt de mest åndbare og absolut letteste trelags skalbukser, der til dato er fremstillet!

Klättermusen Asynja Pants Women er udviklet med henblik på de mest krævende aktiviteter, hvor maksimal åndbarhed og 100% beskyttelse mod vind og vejr er påkrævet, og hvor den beskyttende yderbeklædning skal veje og fylde mindst muligt. Materialet er som nævnt en trelags konstruktion, altså med yderside, membran og beskyttende inderside lamineret sammen i én og samme slidstærke metervare.

Disse Asynja Pants Women, som selvfølgelig udelukkende er fremstillet af genindvundet nylon, er således Klättermusens bud på en let, strækbar og uhyre smidig trelags skalbuks, som er det oplagte valg til alle de ture i det fri, hvor der er risiko for, at himlen åbner sine sluser. Uhyre lette, meget alsidige og så tilpas slidstærke, at de både kan bruges til de hårde fjeldture i det værste vejr og som almindelig regnbuks til en krævende hverdag. En blød, let og yderst smidig skalbuks, der ikke står meget tilbage for soft shell'ens åndbare og strækbare egenskaber. Og endvidere en overtræksbuks, der i materialevalg og produktion belaster miljøet minimalt!

Den meget lave vægt og charmerende lille pakkevolumen opnås dels gennem den perfekte skæring af jakken og så gennem brugen af det fantastiske 3L Cutan® Light af 100% genindvundet og Bluesign® -certificeret nylon, hvor der er pålamineret en nyudviklet membran, der sikrer fuldkommen vindtæthed, vandtæthed og god åndbarhed. Membranen er uhyre strækbar, hvilket kommer til sin ret i denne strækbare jakke, hvor det ikke kun er enkelte paneler, men hele jakken, der er strækbar. Og buksen føles virkelig så behagelig, at det bliver svært at trække i en traditionel og knitrende skalbuks, når man først har prøvet et par Asynja Pants Women!

Dette både bløde, lydløse og meget slidstærke tekstil vejer blot 103 gram/m2, hvilket får en størrelse medium ned på sølle 291 gram. Den lave vægt kombineret med materialets beskaffenhed får det til at virke som om, man har iført sig et par komfortable bukser, snarere end et beskyttende skallag.

Grundet metervarens strækbare egenskaber er Klättermusen Asynja Pants Women skåret med et perfekt snit, som ingenlunde føles hæmmende. Denne fænomenale skæring resulterer desuden i langt færre syninger, end det normalt er tilfældet med bukser af denne type. Indvendigt ved benafslutningerne er buksen forstærket med en nylon, kaldet Icebreaker™

For at gøre det let og hurtigt at trække Asynja Pants Women henover fodtøjet, er buksen forsynet med en knælang lynlås i siden. Denne lynlås er af den gedigne 8 mm Vislon® fra anerkendte YKK® - en lynlås, der bare holder! Lynlåsen er gemt bag en afstivet og lamineret stormflap, der nederst låses med knaplukning, som sikrer, at selv ikke den værste storm vil åbne stormflappen og endvidere, og bag lynlåsen er der ligeledes stormflap, så den kolde luft ikke finder ind.

De medbragte småting kan opbevares i den lynlåslukkede baglomme, og Asynja Pants Women er nederst ved anklerne udstyret med en enhåndsjusterbar sammensnøring i den Icebreaker™ -forstærkede løbegang, så en tæt omslutning omkring ankelen sikres. Denne sammensnøring er forsynet med en lille krog til støvlens eller skoens snørebånd, så buksebenet bliver siddende, hvor det skal.

Bukselinningen er foret med en blød og komfortabel mikrofiber, og det strækbare bagpanel sikrer, at buksen både sidder tilpas tæt til og at komforten og bevægelsesfriheden øges.

Klättermusen Asynja Pants Women er bare en fantastisk komfortabel og fantastisk alsidig skal- eller regnbuks med lav vægt og meget lille pakkevolumen!

I den nordiske mytologi er en asynje en gudinde af aseslægten, altså en kvindelig as.

Læs mere om Klättermusen her >>>

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Membran: 3-Layer Cutan®
Forstærkning: Icebreaker™
Materiale, vægt pr. m2 (gram): 103 gram
Vægt: 291 g
Recycled Polyamide

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Klättermusen

Lagerstatus

Prismatch