Produktet er tilføjet kurven
InStock
Spar 22%
Vælg farve Graphite
Black Diamond

Astro 300 Headlamp

Prismatch Læs mere
DKK 139,- DKK 179,-
EUR 18,62 EUR 23,97

Astro 300 Headlamp

Varenr:BD620674
DKK 139,- DKK 179,-
EUR 18,62 EUR 23,97
Vælg farveGraphite

Produktegenskaber

Dual-Fuel teknologi
Op til 300 lumen lysstyrke
Nem justering af lysstyrke
Brightness Memory-funktion
Digital Lock-funktion
Yderst vejrbestandig
Leveres med batterier

Beskrivelse

Til foråret ’22 er denne kompakte og driftsikre pandelampe blevet endnu mere kraftfuld! Og smart er det den nye Dual-Fuel teknologi, som gør det muligt at drive pandelampen enten ved hjælp fra de tre medfølgende AAA-elementer eller ved hjælp af det genopladelige BD 1500 Li-ion batteri med oplader, der sælges separat.

En opdateret udgave af Black Diamonds lille, men kraftfulde pandelampe med et stort anvendelsesområde, både på til hverdag og på de krævende ture i det fri. Blot 75 gram inkl. batterier vejer denne fikse pandelampe, som sandt for dyden heller ikke fylder meget at medbringe i lommen.

Energien hentes som udgangspunkt fra de 3 stk. AAA-batterier (inkluderet i prisen) og ledes ud gennem den kraftfulde TriplePower™ L.E.D, som skubber op mod 300 Lumens af sig. Pæren er placeret i en velreflekterende parabol, som afstedkommer en bredere og mere langtrækkende lyskegle og et meget bedre lys, end vi ellers har set på små diodelamper.

Med forskellige tryk på knappen reguleres lysindstillingen i forhold til, om der blot er brug for nærbelysning når bogen skal læses i teltet, om man har brug for at orientere sig op til 55 meter frem i terrænet eller der er behov for den blinkende stroboskopfunktion. Den særlige Brightness Memory-funktion gør det muligt at tænde og slukke lampen på en given lysstyrke, uden at skulle starte med for kraftigt eller for lidt lys.

Levetiden på batterierne er op til imponerende 140 timer på laveste lysstyrke.

Selve lampehovedet kan vippes, så du kan vinkle lyset som det bedst passer, og den meget gode vandresistens modsvarer en IPX4 standard, hvilket betyder regntæt fra alle retninger.

Black Diamond Astro 300 Headlamp er med andre ord en rigtig god og funktionel pandelampe til en fornuftig pris. Den løser de fleste opgaver og giver forbavsende meget lys, samtidig med, at den er stødsikker og modstår det meste uvejr. Og så sidder den faktisk rigtig godt på hovedet, takket været det bløde og elastiske pandebånd, der selvfølgelig kan indstilles.

Lampen låses med Digital Lock™ -funktionen, så den ikke tændes ved en fejl, når den ligger i rygsækken.

I årtier har franske Petzl overskygget pandelampemarkedet og høstet topkarakterer. Ingen har rigtig kunne måle sig med Petzl, men nu ser det endelig ud til, at det amerikanske klatregrejsfirma, Black Diamond, har gjort en flot entré med mange nye, lyse idéer, så vi i dag stolt huser to stærke pandelygtemærker.

Vi siger endelig, fordi det er med til at sparke lidt liv i konkurrencen og udviklingslysten fremover. Indimellem kan det være lidt svært at sige, hvilke af disse mærker man bør vælge. Priser og specifikationer ligger næsten parallelt - og så alligevel ikke helt! Der er en masse nostalgi gemt i Petzl-navnet og firmaets designmæssige fingeraftryk er så kendt, at modellerne næsten ikke længere behøver nogen præsentation.

Over tid vil Black Diamond også nå samme renommé, men p.t. vinder firmaet tillidspoint med innovativt design, L.E.D.-teknologi og power. Farverne hos Black Diamond er friske og mange, designet er stærkt, strømlinet og minimalistisk. Og så er alle modellerne som nævnt udstyret med L.E.D.-teknologi, så du aldrig behøver at tænke på, om pæren mon fejler noget.

Vi håber, at vi med teksterne på Black Diamonds pandelygter kan gøre valget nemmere for dig, der står og skal købe for første gang eller måske skal skifte til noget nyt.

Amerikanske Black Diamond er én af de mest anerkendte producenter af klatre- og alpinudstyr, beklædning og rygsække.

Uanset om du foretrækker at færdes på de vertikale klippesider eller isvægge, eller har det bedst med begge ben placeret i den dybe puddersne, vil du hos Black Diamond finde højteknologiske specialprodukter udviklet af vidende brugere til krævende brugere. For de fleste ansatte hos Black Diamond er selv krævende udøvere med øje for detaljen og specifikke kvalitetskrav som det centrale omdrejningspunkt. Og det faktum, at Black Diamonds personale faktisk er deres egne produkters hårdeste kritikere, sikrer, at Black Diamond hele tiden er i udvikling, konstant på jagt efter at udvikle det perfekte! 

Derfor er det, der tilbage i 1957 startede som en lille produktion af primitivt klatreudstyr, fremstillet ved hjælp af hammer og ambolt, i dag vokset til en multinational virksomhed med hovedkontorer i Asien, Europa og så selvfølgelig USA.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Lumens: 300
Brændetid : 140 timer
Lysdistance : 55 meter
Lysfarve: Hvid
Pære: TriplePower™ L.E.D r
Batteritype: 3x AAA eller Li-ion batteri
IPX Klassifikation: 4
Type: Elektrisk
Lumens: 250-499
Vægt: 75 g

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

Kilde: Black Diamond

Lagerstatus

Prismatch