Produktet er tilføjet kurven
Nyhed!
InStock
Spar 25%
Vælg farve Tarn Blue/Magnetite
Vælg størrelse Størrelsesguide?
Haglöfs

Astral Hood

Prismatch Læs mere
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59

Astral Hood

Varenr:605055
DKK 899,- DKK 1.199,-
EUR 120,41 EUR 160,59
Vælg farveTarn Blue/Magnetite
Vælg størrelse Størrelsesguide?

Beskrivelse

Astral Hood fra Haglöfs er en både teknisk meget velsiddende hættejakke med et væld af gennemtænkte og funktionelle designløsninger.

Den er fremstillet i det fantastiske og naturligvis Bluesign® -certificerede Power Stretch® Pro™ fra Polartec®, der givetvis er den bedste, tyndere fleecekvalitet, der til dato er fremstillet.

Denne miljøvenlige metervare består udvendigt af en firevejs strækbar og glat blanding af genindvundet polyester og elastan, som er meget tætvævet, så riv- og slidstyrken er meget høj. Da metervaren er så strækbar, som det er tilfældet, vil metervaren, trods et relativt kropsnært snit på Power Stretch® -jakken, på ingen måde hæmme bevægelsesfriheden.

Denne glatte overflade har desuden den fordel, at friktionen mellem fx Gore-Tex® -jakken og den isolerende Power Stretch® -del praktisk talt ikke mærkes, sådan som det nogle gange er tilfældet med en mere traditionel fleecejakke, der kan godt kan have en tendens til, nærmest at hænge fast i skaljakkens foring.

Indersiden af Haglöfs Astral Hood består af opkradset velourfleece, der sikrer en hurtig absorption og videretransport af fugten. Den specielle vævning af polyester/elastan på ydersiden vil så fordele fugten over et meget stort areal, så den naturlige kropsvarme sørger for en hurtig fordampning.

Haglöfs Astral Hood er selvfølgelig perfekt skåret og lavet uden generende sømme over skuldrene eller ned langs siden, og så er den skåret med et lidt forlænget rygstykke med , således man undgår sprækken mellem top og bukser, når man fx cykler. Omkring livet er der i hver side mulighed for ekstra sammensnøring ved hjælp af enhåndsbetjente snorelåse, som sikrer, at jakken lukker tilpas tæt til, så den kolde luft effektivt holdes ude og varmen indenunder jakken.

Astral Hood er endvidere udstyret med tovejs og vejrresistent YKK® -frontlynlås med lamineret stormflap bag og med hagebeskytter øverst, så det kolde metal ikke kommer i kontakt med hagen.

Den formsyede hætte passer perfekt under klatre- eller skihjelmen, og de to lynlåslukkede og tilpas højt placerede stiklommer er gode at varme fingrene i. Og så er der fundet plads til en enkelt elegant pålamineret og lynlåslukket skulderlomme i stretch-materiale

Brug denne tekniske og gennemførte Haglöfs Astral Hood som det isolerende mellemlag eller som det yderste lag, når det ikke er alt for koldt, da den tætvævede yderside nemlig er relativt vindafvisende. Jakkens brugsområde er tæt på ubegrænset og den er næsten ikke til at slide op!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Vægt: 420 g
Materiale:
Polartec® Power Stretch® Pro™

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Vi bytter til 1. februar 2022!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Lagerstatus

Prismatch