Produktet er tilføjet kurven
Vælg farve Tarn Blue
Vælg størrelse S Størrelsesguide?
Haglöfs

Astral GTX Jacket

Astral GTX Jacket

Varenr:604668
Vælg farveTarn Blue
Vælg størrelse S Størrelsesguide?

Beskrivelse

Den til efteråret '20 opdaterede udgave af Astral GTX Jacket fra Haglöfs er en teknisk, gennemtænkt og meget alsidig tolags Gore-Tex -jakke, hvor du i sandhed får meget for dine penge!

Med denne opdaterede Astral GTX Jacket får du alle de detaljer, der kan forventes af en funktionel yderjakke til såvel det aktive hverdagsbrug som de krævende ture på fjeldet - eller til skibrug, for den sags skyld. Astral GTX Jacket er fremstillet af en både smidig og slidstærk, DWR-behandlet 40 Denier Nylon, som er udstyret med den gennemprøvede Gore-Tex -membran, der garanterer 100% vandtæthed i al slags vejr og en høj grad af åndbarhed.

Foret i Haglöfs Astral GTX Jacket er en kombination af svedtransporterende DryMesh omkring torsoen og slidstærkt Polyester Taffeta på de mere udsatte steder, og hvor man ønsker mindst mulig friktion mod det underliggende tøjlag.

Haglöfs Astral GTX Jacket er forsynet med to velplacerede stiklommer, som ikke sidder i vejen for vandrerygsækkens hoftebælte og en praktisk brystlomme til de sager, man nemt og hurtig skal kunne komme til. Alle lommer entreres gennem vandresistente og letløbende lynlåse.

Under jakken holdes der styr på huer, handsker og pengepung vha. en rummelig og velventileret netlomme og en lynlåslomme. Og hvis du også skal bruge jakken til den årlige skitur, vil du sætte pris på den praktiske ærmelomme, som ligeledes lukkes med lynlås.

Den fuldt justerbare og integrerede hætte med den tilpas brede skygge skærmer godt af for tunge regnbyger og blæsevejret. Kraven fortil går godt op og giver rigtig god beskyttelse omkring hals og hage.

Det forlængede rygstykke lukker godt af bagtil, og den enhåndsjusterbare sammensnøring nederst i hver side, kombineret med de stærke Velcro -bånd ved ærmeafslutningerne og den dobbelte stormflap ved den tovejs frontlynlås holder effektivt den kolde vind ude og varmen indenunder jakken.

De lange ventilationsåbninger med vandresistente, tovejs lynlåse under armene gør det muligt at få lidt frisk luft ind, når det behøves.

Haglöfs Astral GTX Jacket er således en både flot og meget gennemført Gore-Tex -jakke, som du kan bruge til alle former for friluftsliv - og som nævnt endda til en meget attraktiv pris, når man sammenholder den med materialevalg og alle de gennemtænkte detaljer.

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Konstruktion: 2-lags
Membran: Gore-Tex®
Foring: DryMesh™
Hætte: Med
Vandsøjletryk: ≥ 20.000mm
Materiale: Kunstfibre
Vægt: 603 g
Ydermateriale:
40 D Nylon
Indermateriale:
Taffeta Polyester

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dages returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Størrelsesguide

Luft

Bemærk at størrelsesguiden er vejledende og kan variere fra produkt til produkt. Vær også opmærksom på, at fx skostørrelser bliver påvirket at din fods bredde/højde, hvordan skoen er konstrueret og ikke mindst tykkelsen på dine sokker.

BEKLÆDNING - MÆND

Luft

BEKLÆDNING - KVINDER

Luft

FODTØJ - MÆND

Luft

FODTØJ - KVINDER

Luft

RYGSÆKKE

Luft

HOVEDBEKLÆDNING

Luft

Kilde: Haglöfs

Produktet er tilføjet kurven

Lagerstatus

Prismatch

Log ind

Glemt password?