Vælg farve Lime
Vælg lynlås LZ
Sea to Summit

Ascent™ AcI Regular

Prismatch Læs mere
DKK 2.199,- DKK 2.899,-
EUR 294,53 EUR 388,28

Ascent™ AcI Regular

Varenr:64-01501
DKK 2.199,- DKK 2.899,-
EUR 294,53 EUR 388,28
Vælg farveLime
Vælg lynlås LZ

Beskrivelse

En fantastisk gennemført sovepose med alle de rigtige detaljer, som gør det mere behageligt og komfortabelt at sove i sovepose!

Med den overvældende succes, som vi har oplevet med bl.a. liggeunderlagene fra Sea to Summit, var det oplagt at prøve at tage nogle af deres mest populære soveposer ind i vort sortiment. For også når det gælder soveposer, går Sea to Summit andre veje i forhold til andre producenter.

Denne i øvrigt fantastisk lette (860 gram, hvoraf de 330 gram udgøres af dunfyldet) Ascent™ AcI Regular er som type en rigtig klassisk tresæsoners dunsovepose med imprægnerede dun, som med en nedre komforttemperatur på -4˚C (iht. EN-standarden for mænd) gør den anvendelig fra forår og lidt hen på efteråret. Den RDS-certificerede ULTRA-DRY Down™ -andedunsblanding består af minimum 90% dun og højst 10% småfjer med et flot løft på +750 CUIN og er altså imprægneret for at modstå fugtpåvirkninger bedst muligt og dermed øge de hurtigttørrende egenskaber.

Konstruktionen af soveposen - med de langsgående kanaler på den øverste halvdel og den særlige Side Block Baffle i hver side - gør det muligt at fiksere 60% af den totale dunblanding på oversiden af soveposen, medens de resterende 40% er placeret på undersiden for at sikre bedst mulig isolering, hvor der er mest behov for det. Endvidere vil den 3D-formede dunkanal langs hele soveposen kants sikrer maksimal udnyttelse af dunenes løft i hvert et hjørne af soveposen - og det fungerer bare!

Og i modsætning til den klassiske dunsovepose, er udformningen af Ascent™ AcI Regular mere rektangulær, hvilket afstedkommer væsentligt bedre plads i soveposen. De tovejs YKK® lynlås løber således hele vejen under foden og konstrueret med en særskilt lynlås i fodenden, så der både er mulighed for ekstra ventilation i fodenden alene og for at soveposen kan åbnes helt op og bruges som tæppe på de lunere sommernætter, hvis det ønskes. Denne særlige konstruktion gør det desuden muligt at sammenlyne en højre- og venstrelynet sovepose, selvom man altså kan åbne soveposen hele vejen rundt om fodenden - og det er ikke set før!

Og så en anden smart detalje: I modsatte side af selve hovedlynlåsen findes en halvlang og ligeledes tovejs lynlås, som afstedkommer det såkaldte Free-Flow™ -system, der både gør det muligt stikke begge arme ud gennem soveposen, men som også muliggør ekstra bevægelsesfrihed og ventilation, da den øverste tredjedel på oversiden hermed kan åbnes helt op og foldes ned, ligesom fodenden kan åbnes separat.

Bag lynlåsene er der selvfølgelig ekstra brede og forede stormflapper, så varmen holdes indeni posen og kulden ude. Stormflapperne er lavet med en afstivende kantforstærkning, så lynlåsen ikke bider sig fast i stoffet.

Også den 3D-formede hætte er lavet med særligt udformede dunkanaler og kan på de varmere nætter lægges helt fladt ned eller snøres godt til omkring hovedet, når nattefrosten kommer krybende og der er behov for det.

Ydermaterialet på Sea to Summit Ascent™ AcI Regular er fremstillet af en både superlet, supersmidig og vejrresistent 20 Denier Nylon, medens inderposen er af en silkeblød 20 Denier Nylon Soft Touch for maksimal åndbarhed, komfort og varmeregulering.

Indvendigt er der fundet plads til en ekstra stor og lynlåslukket udstyrslomme til værdierne eller hvis batterierne til de medbragte effekter skal holdes varme på de kolde nætter.

Ascent™ AcI Regular leveres med både en rigtig smart, lynlåslukket opbevaringspose, hvor soveposen ikke ligger for hårdt komprimeret mellem turene, og så selvfølgelig en Ultra-Sil® Compression Bag til brug på turene, hvor soveposen skal fylde mindst muligt.

En aldeles sublim dunsovepose, hvor intet er overladt til tilfældighederne!

Læs mere

Læs mindre

Specifikationer

Komforttemperatur kvinder: 2 °C
Komforttemperatur mænd: -4 °C
Ekstremtemperatur mænd: -21 °C
Bredde, skulder : 77 cm
Bredde, hofte : 73 cm
Bredde, fod : 61 cm
Længde: 208 cm
Personlængde : Max 183 cm
Opbevaringspose: Inkluderet
Pakkevolumen : Ø: 18 / L: 40 cm
Fyld: Dun
Facon: Mumie
Vægt: 860 g
Indermateriale:
20 D Nylon Soft Touch
Ydermateriale:
20 D Nylon
Fyld: ULTRA-DRY Down™ 90/10
Fyldvolumen : 750 cuin
Fyldvægt : 330 gram

Fragt & retur

Levering

Bestil i dag - leveret i morgen!

Læs mere
Returnering

Du har altid 30 dags returnering!

Læs mere
Fragt

Flere leveringsmuligheder!

Læs mere

Lignende produkter

Lagerstatus

Prismatch